Cennetgc Sabırsızlıkla bekleyenlerde ben 🤗😂 Nasıl geçiyor güzel anneler belirtiler var mı? Bizde hafif kasik ağrısı dışında birşey yok 😥
1ogrencianne Cennetgc son 17 bizde de hiçbir belirti yok heyecanla bekliyoruz biz de her şeyimizi hazırladık 😊
Cerenyrt Cennetgc 10 max 15 gün. 5 i 37 miz doluyor ogün gün alırız herhaldr :) hayırlısı bakalım. Bayram son iyi günlerim artık iyi ce ağırlaştım zor geçiyor valla :) allah herkesin yardımcısı olsun
Ayckntmt Cennetgc benimse son 18 🤗 3-4 gündür başladı ağrılarım kasık ve vajinam ağrıyor yürüken özellikle yatıyorum bende sanırım çatı ağrısı dedikleri bu anlayamıyorumda 🤦♀️ Onun dışında herşeyimiz hazır çok şükür bekliyoruz 🙏
Nez122 Son 20 ara ara sancı oluyor bizde korku endişe herşey var gün geçtikçe ama çok sabırsızım artık yanımda oldun istiyorum bebeğimin artık
Eminehmc Cennetgc Son 27 ara ara kasık ağrılarım oluyor belim zaten çok kötü sürekli ağrıyor şükür herşeyimiz hazır sadece benim çantam hazırlanacak ve bebeğin bezi alınacak çarşamba günü kontrole gidicem duruma göre hemen temizliğimi de yapıcam
ikicocuklubiranne Cennetgc son 23 Çarşamba çatı muayenemiz var korkuyorum biraz🥴 hafif kuyruk sökümü ağrım var ve bolca bunalma mevcut 😊
Cennetgc ikicocuklubiranne biz daha çıkmadık çatı muayenesine sen bir bak bakalım anlatılan kadar korkunç mu 🤔🤔
haklisinesracim Son 23 gogus uçları çok acimaya başladı benim bı de bebeğim karnimda sürekli sertleşip toplaniyor
Anneyimki Sonnn 28. Cok var daha benm eylül sonuu. Ama bekl3micek o kadar eminim. Cnkü bi haftadjr kasılmalar cogaldı. Ve dün akşam resmen aglattı beni 2 saat sancı çektim. Ama dogum sancısı dwfil die gitmedm doktora bugn iyyim şükür. Çatı agrım hep vardı zaten. Neyse bizde durumlar böyle... Bebeişin kıyafetleri hazırr. Temzligim yapıldı. Çantalar hazır. Artık beklioruzzzzs 😍
Sirincili Son 19🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Kasık ağrısı mı yoksa çatı ağrısı mı bilmiyorum ama çok ağrım oluyor gece yatarken sabah kalktığımda . Uzun süre oturduysam falan. Yani adet olacakmışım gibi bir ağrı değil bildiğin kemiğim ağrıyor 😞 Pilates topuna çıkınca sadece geçiyor 🤷🏼♀️ Doktorum çatı muaynesi genel olarak yapmıyor sancı gelmeden vallahi bekliyoruz öyle 🤷🏼♀️