Meltem19 Yasminn merhaba aklıma birşey takıldı.şeker yüklemesı yapıldıgı gün ultrasonda baktılarmı bebeğimizi görebiliyoruz dimi☺☺☺
Yasminn Meltem19 meraba evet öncesinde normal muayeneye aldı Hüseyin hoca ultrasonla baktıktan sonra şeker yüklemesini sisteme girdi
Yasminn Meltem19 rica ederim cnm kaç haftalıktın sen 5 haftada bir mi gidiyorsun kontrole bana da son kontrolümde nezaman gelmem gerektiğini söylemedi bende unuttum bir ay sonra giderim artık😃
brglazgn Kızlar bi sorum olcak ben nafiz köreze gidiyorum ama özele geçmek istiyorum koru hastanesi genel olarak nasıldır? Paket içeriğinde neler var ve toplam net ödemeniz 9 ay sonunda ne olacak beni bilgilendirebilirsiniz çok sevinirim 🤗
Yasminn brglazgn ben memnunum korudan ama yeni başladım öncesinde Eryaman hastanesine gidiyordum 16. Haftadan sonra 3500 tl doğum paketi bildiğim kadarıyla ama en baştan nekadar bilmiyorum 4000 tl büyük ihtimalle
Meltem19 Yasminn 23 hafta olduk ayda 1 kere gidiliyo normalde 4hafta da en son detaylıyı baska yerde yaptrdm o yuzden az gec olsn dıye 5 haftada gittim buda boyle oldu sonra yıne 4 haftaya doncem😂
brglazgn Ya ben şeker yüklemesi zamanına kadar devlette idare edecem şuan 15 haftalığım eryaman hastanesi pahalı değil mi ya 🙄
Yasminn brglazgn eğer paket alacaksan şeker yüklemesi de pakete dahil Bilgin olsun boşa beklemene gerek yok yani hayır Eryaman Hastanesi koruya göre daha ucuz
Yasminn Meltem19 bende en son geçen hafta detaylıyı başka yerde yaptırıp sonuçları götürdüm hatta aynı gün detaylıya girdiğim için ultrasonda bakmaz sandım ama gel bakalım dedi çokta güzel foto yakalayıp verdi net yüzünü gördük detaylıyı devlette yaptırdığım için görememiştim 😊
Meltem19 Yasminn ☺☺Biz henüz net foto yakalayamadık hüseuin bey cok ugrasyo ama elıyle yuzunu kapatıyo utangac bıraz😂siz kacıncı haftadasnz
Yasminn Meltem19 bizde bugün 25 olduk tam 24 te gitmiştik evet Hüseyin hoca güzel fotolar yakalıyor az daha sabret 24 te tam netleşiyor yüzü biz kime benziyor kavgasını bile yaptık 😊
Yasminn Gösterir bu defa bence tam netleşiyor çünkü iki haftan var daha bende iki yada üç hafta sonra giderim randevu almadım henüz
Meltem19 Yasminn online randrvuda hüseyin bey gözukmuyo ben drek muayeneden cıkınca alıyorum iyi oluo
Yasminn Meltem19 ben unutuyorum muayeneden çıkınca ya tlfla alıyorum bende sıkıntı olmuyo da çalıştığım için geç saate alıyorum o saatler dolu oluyo biraz sadece
Yasminn Meltem19 oo baya erken gidiyorsun sen ben 5 buçukta gidiyorum 5 te işten çıkıp ancak yetişiyorum
Meltem19 Yasminn çalısınca ancak oluyodur bizde cok erken gidiyoruz benek o saatlerde uyuyodur belkıde😂😂