Seyhanncan Sirincili canım valla hiç bir şey yapmadım yürüyüş falan hamileliğim aktifti ama son haftaya kadar ilişkiye girdik biz onun dışında bir şey yapmadım 😊
Seyhanncan elmaliturtanin_annesi1444 iğne yaptırmadım. Uyuşmazlıktan dolayı ilk 6 saatte sarılık değeri çok yülseldi çünkü o yüzden aldılar
Mmaside Canım okurken gözlerim doldu 😢 Rabbim bizlere de nasip etsin böyle kolay bir doğum inşallah sende evladınla sağlıkla yaşa inşallah. Bende 25+2 deyim hep böyle doğum hikayelerini okuyorum inşallah bizde kolaylıkla atlatırız. Kızın kaç kg doğdu peki canım
Seyhanncan Mmaside amin canımm inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın ❤️ Ultrasonda 3 400 görünüyordu ama tam 3 kilo doğdu
Petrova Seyhanncan henüz okumadım tam okumaya başlayacakken bir baktım sonu gelmiyor 😂 nasıl üşenmeyip yazdınız sırf bizler için şimdiden hakkınızı helal edin 🤲 okumaya başlıyorum şuan asıl yorumlarıma geleceğim 😂😂
Leyliiii Seyhanncan Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bende 9 gün önce Doğum yaptım benimde kızmla kan uyuşmazlığı çıktı bir günde 2.2 den 10.5 çıktı sarılığı bizde ışık tedavisi gördük Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🤲🏻🎀🧿