Arendeniz Bakalım Eylül’ün kaçında gelecek oğlum hem çok heyecanlı hem çok stressliyim zaman nasıl geçti hiç anlamadım ve pek belirti Yok yarın doktor kontrolüm var. Çatı muayenesi olmuştum normal Doğum yapabilir mişim bakalım ne kadar bekletecek bizi beyefendi 😅 açıkcası hala o Doğumdan önceki enerji gelmedi bana halsizlik hiç bir şey yapmama isteği var üstümde 🤷♀️ Siz de durumlar ne kızlar🤩
Sncem Arendeniz bizde bugün 38 olduk yarın kontrolumuz var cati muayenesi olmadım herşey normal gozukuyormus karin kasık ağrısı vajinada baskı ara ara gelen sancılar ve aşırı sarı beyaz şeklinde akıntı doğsun artık istyrm
MinaveAnnesii Arendeniz biz de bugün 38+1 olduk Cumartesi son kontrolümüzü yaptık kilo alımımız yavaşlamış 3250 gramdık en son ayaklarımız şiş sağ ayağım topallıyor minnak kafamız oraya baskı yapıyormuş Cuma’ya kadar kızım gelmek isterse normal Doğum inşallah gelmezse Cuma sezaryen olcaz hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimizi kurtarsın 🙏🏼
Ezel1323 Arendeniz 38+1 açtı muayenesini haftaya yapacak doktorum. Bende eskiye göre daha uykulu ve halsizim 🤦♀️
Arendeniz Sncem Hayırlısıyla inşallah sağlıkla doğsunlar ben de çokk rahattım ama son üç haftadır Doğum heyecanı stresi derken geceler çok bölük uyku ile geçiyor. Gündüz enerjim düşüyor haliyle☺️ Ama yürüyüşlere ağırlık versem iyi olacak 🙄
bsrgz MinaveAnnesii niye sezeryan dedi ki doktorunuz 1 hafta daha bekleyebilirsiniz sanki belki kendi sanciniz gelecek normal olacak 🙄
Arendeniz Ezel1323 ben de aynıyım hiç bir şey yapasım Yok ama bugün biraz dolaştım eşimle birlikte kafam dağıldı ama evden çıkarken çok zorlandım😭
MinaveAnnesii Arendeniz demedi qma Cuma gittiğimde ben bi sorup şansımı denicem hergün dua ediyorum gelsin diye ☺️
Arendeniz MinaveAnnesii İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin. Ben de bu aralar aynı durumdayım ama bi 10 günümüz var galiba😅
MinaveAnnesii bsrgz kalp atışlarımız cok hızlı 200-210 arası bizim minnak cok heyecanlı suyumuz da hep sınırda geldik bu zamana kadar 🤞🏻Cok şükür bu günleri gördük 💪
imren88 MinaveAnnesii benim bebeğimin de kalp atışları çok hızlı 2 farklı doktora gittim biri fetal taşikardi var dedi diğeri sorun yok olir öyle dedi. Sizin doktorunuz ne diyor?
gizzemka 39+4 üz benım miniğimde gelmiyor, sordum gecen doktora kanala da daha girmemiş. Kilosuda önde biraz, normal yolla bekliyoruz yinede ama hiçbi belirti yok. böle pat diye baslarmı sancılar onuda bılmıyorum , Perşembe karar verilicek doktorumla belkı mecburi sezeryan 😔 benim gibi olan varmı?
MinaveAnnesii imren88 bizim doktorumuz sadece kalp atışı olsaydı sürekli takip edip kontrol altında ilerletmeyi düşünüyordu açıkcası 24. Haftamdan beri bir suyumuz az bir sınırda bu zamana kadar geldik o yüzden riske atmak istemiyoruz
Ezgi1234 Bende 37+3 üm cuma günü gel doğumu planlayalım dedi sanırım suni sancı verecek 😱 2 cm açılmam varmış
Arendeniz Ezgi1234 Ah dizin açılma var benim o da Yok sanırım şu an çünkü dün bakmadı önümüzde ki Pazartesi bakacak 🤷♀️ Salı ya da çarşamba doğurtabilirim dedi ben şook😁
Arendeniz 38+5 oldum dün halsizlikten geberiyordum bugünde fellik fellik gezmeyi hayal ediyorum 😁😂😂 valla sokakta kolayca doğursam bu iş bitse 😁
Bahar_trky Arendeniz bizde 38+2 yiz ne gelen var ne giden halsizliğimde yok bi kaç gündür kalkarken yatarken bi hafif hissediyorum kendimi. Aman dağlara taşlara böyle devam ederim inşallah. Zorlu hamilelik geçirmiştim.