ezoterik berguzar1987 anladim canim Murat bey de 400 tl.dogum ücretlerini sordum şu an icin erken ama dogumu cinarli egepol ya da kentte yaptiriyorum dedi ben de kendi ücreti 4000 falan olsa en az bi de hastane falan en az 7-8 bini bulur diye düşünüyorum yani gercekten yuksek tabi inş.olmaz ama riskli durumlar icin de düşünüyorum gercekten ilgili iyi bir doktor prof.ne bilim çok kararsiz kaldim ya🤷
berguzar1987 ezoterik canım şöyle söyleyeyim ben egepolde yaptım doktor ğcretitle hastane bir günlük ücreti 12 ye falan geldi ama benim doktorum olmasa ben 23. Hafta doğurmuştum harika bir doktor pahalımı evet pahalı sonuna kadar haediyor
CansuDurmaz merhabaa 🤗 bende kesinlikle can hastanesi şebnem özgür’ü tavsiye ederim bende tavsiye üzerine gittim ve çok memnunum
Otherozge MerveYk1803 benimde doktorum mine genç.dogum yaptınmı canım.ben salı günü sezaryen olucam mine hanıma.dogun yaptıysan nasıldı mine hanımın davranısı ☺️
MerveYk1803 Otherozge valla ben daha 24 haftalığım 🤷🏻♀️😊 ama kuzenim orda yaptı doğum sezeryan Dı onunda o çok memnundu hatta Mine Hanımın sesini duydum rahatladım demişti doğumda Sen başından beri takibini Mine hanıma mı yaptırıyordunn
ezoterik ErBu tesekkür ederim😊siz oraya gidiyorsunuz sanirim nasil şartları doktorlari memnun musunuz?
Gozdemalgac Bende medikalparka gidiyorum. İlkay Topaloğluna. Gayet memnunum her sorumu yanıtlıyor muayenemde en az yarım saat sürüyor. Ben biraz panik olduğumda her ağrımda vs doktora koşuyorum 2 haftada gittiğim oluyor kontrollerim daha kısa sürüyor herşey yolunda mı diye bakıyoruz çünkü😊
ErBu ezoterik ben kendi doktorumdan memnunum Ayşegül Gümrah Tuncel egepole gidiyordum ama maddi olarak beni zorlamaya başladı birde gece doğum yapınca kendi doktorum girmicekti hayat hastanesinde saat kaç olursa olsun doktorunuz geliyor
Cansu85 ezoterik sadece ben değil burda birçok kişide yorum yapmış karataşla ilgili. Bugün kontrolüm vardı hatta. Muhteşem kalabalıktı, öneride bulunurken düşünmeye başladım :)) pztresi ve cuma günleri hariç çok rahat bende öğrendim.
Dilek_mucizesi ezoterik canim bende burada oturuyorum ilk dogumumu özel konak hayat hastanesinde yaptım çokça memnun kaldim 2.doğumumuza aynı yerde yapicam insallah 1 ay sonra doktorumda çokça iyi ve fiyat konusunda bende çok karamsardı ama özel hayatta muane 45 tl doğum 1500 diğer yerlere gore çok çok iyi
ilaydakani ezoterik çok özür diliyorum yeni gördüm yorumu muayene ücreti 200 tl Doğum ücreti sadece 3500 tl hastahane ortağı olduğu İçin hastahane ücreti ödemiyorsunuz ayrıca :)