busraunal Erulu85 merhaba canim biz de 6+3' üz ben karataş hastanesi Evrim hanima gidiyorum henuz 2 muaynemiz olmasina ragmen cok cok ilgili ve her sorunuza sabirla cevap veriyor cokta memnunum 💕😊
Cansu85 Erulu85 karataş hastanesi arzu akar. 6. Haftalıktan beri ona gidiyorum. Bende çok araştırdım her önerilen dr un veya hastanenin ni sorunu vardı. Çoğu hastane dr u gece veya tatillerde doğuma girmiyor, nöbetçi dr giriyor doğuma. Dılardan muayenesi olan dr unda anlaşmalı olduğu hastanenin doğum fiyatları çok faiş oluyor. O yüzden hem iyi dr hem doğuma giren dr hemde fiyatı uçuk olmayan (doğum da dahil) temiz ve bilinen bir hastane olarak burayı seçtim. Sadece dr la bitmiyor maalesef bu süreç.
ipekveannesi Cansu85 ben şu an 19 haftalık hamileyim hamileliğimin başında sormuştum 3,5 ay falan oluyor fiyatların değişeceğini sanmam
ezoterik Cansu85 ben bi ara karataşi da araştirmistim ama fiziksel sartlarinin yetersiz oldugu doktorlarin hastanenin tavirlariyla ilgili falan olumsuz şeyler okuyunca vazgecmistim ama siz memnunsunuz sanirim bi sorun yok o halde insan da araştırdıkça kararsızlığa düşüyor sanırım 🤷
Cansu85 ezoterik sadece ben değil burda birçok kişide yorum yapmış karataşla ilgili. Bugün kontrolüm vardı hatta. Muhteşem kalabalıktı, öneride bulunurken düşünmeye başladım :)) pztresi ve cuma günleri hariç çok rahat bende öğrendim.
gulsenkonakli Erulu85 Ahmet Güler - alsancak özel kliniğinde hasta alıyor. 2. Hamileliğim yine yola kendisi ile devam ediyoruz, sabrı, anlayışı, ilgisi, bilgisi, müdahaleleri şahane bir hekim😊 7/24 yanımızda🌼
Gnll35 Erulu85 Karataş hastanesi Aysel zabit Taşer de doğum yaptım canım. Doktorum ve hastahane çok ilgili ve güzeldi. Özellikle doktorum normal doğum taraftarı şiddetle tavsiye ederim.
R_abia ozgeya evet öyleydi eltim o fiyata sabitlemişti doğumdan önce ödeme yaptı. Bende zamı duyunca 4300 de komuştuk sabitledik 😁 zaten eylül sonu doğum gereksiz 700 tl olcaktı. Ama zamları sık ve çok oluyor ama napalım 🤷🏻♀️😁
ozgeya R_abia Ama inanın o hastaneye değer.Doğum ekibi,ameliyat ekibi,personelleri,hizmeti çok çok iyi.Doktorları zaten ortada.Ben doğumdan 6 ay sonra ameliyat oldum bir de.O kadar iyi ve güzel geçti ki.Hemşiresinden en küçük personeline kadar hem ilgili hem kaliteliydi.
R_abia ozgeya evet kesinlikle öyleler onda şüphem yok zaten bu parayı veriyorum beğenmesem başka yere giderdim ama dediğiniz gibi değer 👍🏻 Doğumum yakın ama doğum zamanıda memnun kalacağımdan eminim her konuda 😊
MerveYk1803 Karataş hastanesi Mine genç kesinlikle öneriyorum internetten de araştırabşlirsiniz mükemmel Bi doktor 🙏🏻
Otherozge MerveYk1803 benimde doktorum mine genç.dogum yaptınmı canım.ben salı günü sezaryen olucam mine hanıma.dogun yaptıysan nasıldı mine hanımın davranısı ☺️
Busimss ezoterik hastane dahil tabiki orada bir gece kalma da içinde diye biliyorum daha detaylı öğrenmek istersen muayenesini arayabilirsin internete yaz çıkıyor canım