Babydogan Htc_Kubra geçer doğumdan sonra inşallah kuzum çatlak da onun sana bıraktığı en güzel izler olsun hayatında 🌸💕❤️
Htc_Kubra Babydogan Bilmiyorum ne kadar geçer ama şükür cok rahat bir hamilelik geçirdim. En basindan beri. Son bir haftam kaldı. O yüzden bu çatlaklar benim canımı çok sıktı sanırım. Bende buna şükretmeliyim tek derdim bu olsun sağlıkla dogsunda
Babydogan Rbs111 bende istiyorum inan şöyle göbişimi gere gere gezemedim bazen unutuyorum hamile olduğumu ☹️ hele toplu taşımada yer verenler yok 😦
Elifasya Babydogan bende basta oyleydim fakast simdi wc ye bile oturamiyorum 😑 gobek cok zor bisey mis gercekten . Dogumu bekliyorum oyle rahar rahat kareket etmek icin
Rbs111 Babydogan evet benim karnım hiç yok diye vermiyorlar 😂 arkadaşım 17. Haftasında kocamandı karnı 😂
Symsglm Babydogan bende 16 haftalık hamileyim baştan beri 54 kiloyum bulantımda olmadı, kiloda almadım ama göbeğim belirginleşti baya bugün gittim 16 cm 150 gr mış 😁
Gamzeus Babydogan bnm 20 den sonra çıktı acele etme . 49-50 arası hamile kaldım şuan 52 kiloyum 24. Haftada yım normal bir durum kilo almaya başlayınca bebiş çıkıyo karnın birde ilk olduğu için daha geç çıkıyor göbek
Serpilsaltikalp Babydogan öyle düşünme canım. Doktorun kilosu iyi diyorsa sıkıntı yok. Sağlıklı olsunlar da varsın karnımız çıkmasın 😊
Babydogan Serpilsaltikalp bilmiyorum canım inşallah iyidir haftasıyla uyumludur ptesi soracağım doktora kontrolüm var
Eceyavuz Babydogan benim 26 dan sonra büyüdü bence cok güzel birşey herkes imrenerek bakıyor:)) 31+1 im hamile olduğum dar birşeyler giyildiğinde belli oluyor şişmedim cok şükür ödem oluşmadı ama içten cok rahatsiz ediyor oturamıyorum yatamiyorum ayri mesele
Semooshh Babydogan daha vakti var 22den sonra belli olmaya başladı benimde. Şimdi 27m baya belli oluyo akışına bırak canım
yorumcuanneniz Babydogan 27 haftalık oldum bende yolda görsen anlamazsin 😂 napalim yapimiz bu catlak olmuyo en azindan
Fatmanur_yakup17 Babydogan valla bende 13 haftalığım zaten kilolu hamile kaldım şuan 13 haftalığız göbeğim büyümeye devam ediyor ve sanki bi ağırlık konulmuş gibi oluyor
Simos44 Babydogan doktor bebeğin normal diyorsa karnın büyüse ne olacak hem de daha başlardasın. 20. Haftalardan sonra alınan kilo bebeğe yarıyor şu an kilo alsan göbek aşırı çıksa zaten bebeğe faydası yok.
Gsdebal Babydogan 16 haftaa okadarr erkenki 20 haftadan sonra bi nebze çıkabilir daha öncesi gazdır 😊