Aslicrn Iyi aksamlar bebegin hareketi nasil oluyo acaba anlatabilirmisiniz, 18 haftalik hamileyim yani icimde sanki bisey karincalaniyo gbi oluyo nasil anlatsam sanki kiyafet gobegime surtuyo gbi sonra cekiyorm ama devam ediyo bu hareketmidir aradada hafif seyirmeler, bir turlu anlamiyorm ya🤔
mamyfat93 Aslicrn aynen hareketleri 👼🏻 İçinde balık kayar gibi sanki sağdan sola gider gibi , seyrimeler ile başlamıştı benim de
Simos44 Aslicrn bende 17 deyim aynen sanki peçeteyle biri okşuyo kıyafet değiyor gibi hissediyorum ama elimle de tutunca içten olduğunu anlıyorum daha önce hiç olmayan bişe ☺️
Hzlhakko Aslicrn Mısır patlağı gibi bir şey olduktan bir kaç gün sonra balık kayar gider gibi oluyor yada bir şey tırmanır gibi iki üç hafta sonra bam güm tekmeleyip durur çok acayip bir duygu ☺️☺️ Bir kaç güne evet bu onun hareketi dersin az kalmış.
Aslicrn Symnrdlkra daha balik kaymasi gbi hissetmedm ya sanki icerde damar atmasi gbi oluyo suanlik bebekmi ama ondanda emin degilm🤣
Aslicrn mamyfat93 suan seyirme var balik kaymasi gbi bisey olmadi yaaa bilmiyorm erkenmi yoksa benmi anlamiyorm 😔
Symnrdlkra Aslicrn hah aynen öyle işte daha tekmeleri küçük olduğu için bu kadar gücü var büyüdükçe sevdanın son vuruşunu görürsün 😁😁😅
NhLpRn Küçük pıt pıt şeklinde sanki baloncuk patlar gibi sonraki haftalarda da balık kayar gibi en son güm güm 😄
Aslicrn NhLpRn hepsi sirayla yani 🤣 ben ilk basta gum gum bekledigimden sasirdm boyle pit pit olunca🤣
Aslicrn Hzlhakko valla ilkten hep tekme beklemistm ondan anlamamisim demekki hareket oldugunu dunde icimde gerilme gbi bisey hissettm dedigin gbi tirmanmayada benziyodu insallah artar hemen yaa 😍
NazifeGrsrn Aslicrn evet ilk olarak hissetmeye öyle baslamistim bende 19.haftada da balık gibi pıt pıt gibi hisler olmaya başlıyo😊şimdi 20.haftaya girdik daha belirgin hissediyorum kizimi💞🤗
Aslicrn NazifeGrsrn ay bende 20lere gelsemde anlasam daha guclu bi sekilde insallah ya boyle cok hafif suan🤣
Hazaldalilar Aslicrn 36 haftalığım karnımı delip geçiyor 😂 bir iki haftaya güçlenir sonra da biraz dursun istersin😂 ama asla durmaz eşim karnımı yarıp çıkacak sanıyor
esraceylan Bende ilk 17. Haftada hissetim böyle baloncuk patlar gibi ama sonrasında baya bildiğin sağlam tekmeler yemeye başladım😂 Şuan 20. Haftadanın sonundayız iyice arttı hareketleri özellikle tatlı bişey yiyince daha da artıyor ☺️☺️
Aslicrn esraceylan demek 20lerde dahada gucleniyo o zaman 2 haftam kaldi bir an once 20lere gelmek istiyorm😍
Hzlhakko Aslicrn artar çok az almış bir gece biri seni iter gibi olur çığlık atarsan şaşma garip bir duygu 😁😁