annevebebek Tuvalete gitme isteği geldi gittim sonra kasıklarıma aniden sanci girmeye başladı bildiğiniz adet sancisi ve geçmedi bi süre öylece oturdum ve karnım çok sertleşti bebek toplandı dikeldi biseyler oldu tuvaletten kalktigimda yürürken çok zorlandım karnıma bi bakiyim dedim ayna olan odaya kadar zorla yürüdüm bi baktım göbeğim düşmüş baya aşağıda 😰 Kasıklarımdaki sanci da devam ediyor. 5 dakika once bisey yokken 5 dakika sonra göbek aşağı düşer mi sanci da var üstelik. Sizde doğum zamanı mi geldi
Gamzelianne1453 annevebebek ayy cnm Kac haftaliksin karnin cok Asagida dogum gelmis gorunuyor acile Gitmeniz Gerek 🙈👍
Gamzelianne1453 annevebebek suyunuzda Gelmis olabilir o kadar islaklik Bilemedim bence doktora Gitmelisiniz 🙈
Humakusu annevebebek sizin baya düşmüş benim bu kadar değil zaten karnım çok büyük de değil ama kasılma ve dün geceden beri kasıklarda belde ağrı bende de var bebeğiniz hareket ediyor değil mi
Ozgehasan annevebebek aaa😱 nisan su geldi mi canm ve uyumaya dinlenmeye çalış eğer uyuyamazsan veya 1 saati falan geçerse sancin oluyor heralde 37 haftlikken bende de aynısı oldu çünkü ama geçti
annevebebek Humakusu bebek hareket ediyo bi sıkıntı yok ama sancıyla birlikte bi anda göbeğimin bu denli düştüğünü görünce çok şaşırdım 😩
annevebebek Ozgehasan nişan geldi mi bilmiyorum akıntılarım bu ara çok çoğaldı ama pembe veya kanla karışık bi akintim hic olmadi
annevebebek Ozgehasan Sadece ayıptır söylemesi iki gün önce ilişki sırasında yatak baya ıslandı siril siklam su oldu ama suyun rengi sarıydı hatta eşimle şaşırdık suyum mu geldi acaba diye
annevebebek feyzaa34 Başı zaten hep aşağıdaydı ama kanala girmiş miydi bilmiyorum doktorum pazartesi günü sezeryan için gün verdi o yüzden çatı muayenesi hic olmadım
Ahmer0412 Göbeğin baya düşmüş canım daha yukarı da miydi herkeste böyle mi oluyo ben karın düşmesi duydum da bu kadar aşağıya ineceğini bilmiyodum :) doktora git bi an önce canım bence en azından doğum mu başlıyo bil
annevebebek Ahmer0412 Bende şimdiye dek herkese soruyordum göbeğim düşmüş mu diye ama bugün emin oldum sancıyla birlikte bir anda karnım aşağı indi
Ozgehasan annevebebek bence doktoruna gitmelisin nolur nolmaz canm suyun gelir farkında olmaz sin sonra kanama olur Allah göstermesin
annevebebek Ozgehasan Özele gidiyorum doktorum da yok ki şuanda 😔 Gitsem nobetci ebeler hemşireler kontrol eder heralde demi
annevebebek Gamzelianne1453 38+4 canım. Pazartesi günü de sezeryan doğum tarihim. Pazartesi gününe kadar kendiliğinden gelse bari diyorum 😁
annevebebek Gamzelianne1453 ama rengi sarıydı, bebegin suyu olsa sarı olmaz berrak şeffaf su olur diye düşündüm o yüzden gecistirdim 🤷♀️
Gamzelianne1453 annevebebek kiyamam Ya bebek yari disarda gibi karniniz cok onde ama kucuk MasAllah benimki besiz gibi 😂