ipekgncozcn Selam kızlar biz 11+2 den gidiyoruz 1 haftadır kasığımda ara ara seyirme hissediyorum, geçen hafta ultrasona girdiğimde doktorum bebeğin hareket etmeye başlamış demişti, acaba hissettiğim bebeğimin hareketi mi ? Sizde de böyle bir durum varmı ?
Mirayyy77 ipekgncozcn canım bana doktorum 20. Haftadan itibaren hissedebilirsin demişti, ben de tam o haftalarda hissetmiştim. Hissedebilmen için sanırım daha çok erken bağırsak hareketleridir o
R_abia ipekgncozcn bende de oluyordu ama bebek hareketi olduğunu düşünmüyordum çünkü çok erken bi hafta bunun için gerçekten hareketini hissedince anlicaksın farkı ☺️ 18. Haftadan sonra hissedersin hemen gelir inşallah o günler 😊
Minigin-annesi ipekgncozcn Oluyor canım daha çok minik olduğu için seyirme gibi hissetmen normal.Ki zayıfsan daha çabuk hissediyorsun.20.haftada hareket hissediliyor dendi ama ben tekmelerini 17.haftaya girince hissettim
Fasulyemveannesi ipekgncozcn çok zor bir ihtimal pazartesi 21 haftaligiz ama yine hissediyor um diyemem 19 haftamda sabah su içtikten sonra çok az hissetmiş tim damar atıyor sen onu hissetmiş sindir
ipekgncozcn Mirayyy77 cumartesi günü 2 li test için gittiğimde sorucağım, çok merak ediyorum ya yani seyirme gibi olunca merak ettim bende çok pek bağırsak hareketine benzemiyor çünkü.
Semaaonursnmz ipekgncozcn canım ben 23-34 gibi hissettim seyirme yaşıyordum ama o bebek haraketimi bilmiyorum asıl tekmeyi 23-24 de hissettim
ipekgncozcn Semaaonursnmz ya böyle dönme tekme tarzı bişey değil, sadece ara ara ufak bi seyirme oluyor sonra geçiyor
Semaaonursnmz ipekgncozcn aynen canım bende de olurdu ama o bebek haraketimi bilmiyorum rabbim tekme attığı günleri tez vakitte yaşatsın sana da inşallah çok güzel bi duygu 🙏🏻 Bazen içerde ne yapıyor merak ediyor insan çok sertleştiği oluyor tekmelerinin
Seda_123 ipekgncozcn Yok canım bebeğin hareketleri degil o 😂 Bende bebek hareketlerini hissedene kadar seyirmelere hareket etti diyordum 19+2 yiz seyirme gibi olmuyor hareketler bildiğin balık gibi kayma oluyor tekme oluyor ama hafif
Kader12 ipekgncozcn herkesin hamileliği farklı kuzum ben ilk 13. Hafta da senin gibi seyirle hissettim. Saten bu ikinci gebeliğim. 17de tam hissettim hatta elimi koyunca bile hissediliyor muhteşem bir duyguuu ☺️
ipekgncozcn Kader12 bende herkesin farklı olur diye duymuştum dediğin gibi , normalde hiç bu tür birşey yaşamadım gebeliğimden önce şimdi de böyle birşey olunca direk ona yordum ☺️
Rbs111 ipekgncozcn henüz hareketleri rahşm duvarına bile değmiyor o kadar güçlü değil 😊 13. Haftada zıpladığını gösterdi doktor . Ama hiç hissetmiyordum ekranda atıyordu kendini sağa sola😂
Sahika3 ipekgncozcn bebek hareket halinde ama 11 haftalıkken bebek çok hafif kas ve kemikleri tam gelişmediği için hissetmen çok zor gibi☺️ Bebek güçlenip kuvvetliğinde hissedersin ki o da 20. Haftayı buluyormuş