Macidenez Hulya27 ben bacaklarda daha rahat ediyorum kollara zaten insülin yapıyorum karın ve bacağa dönüşümlü artık napalım Allah başka büyük sıkıntılar vermesin idare edicez
isimsizbebek Hulya27 kesinlikle en kolay göbek. Çünkü kasa denk gelmemesi gerekiyor ve en az kas göbekte varmış. Bence siz birkaç bilen kişiye daha sorun. Hem doktor hem eczacılar aynı şeyi söyledi
isimsizbebek Macidenez kaslı yere denk gelmemesi gerekiyor diye biliyorum ben 😔 göbeğim çok şişince kol ya da bacağa geçeceğim ama oralara cesaretim yok
Macidenez isimsizbebek ben sanırım alıştım daha önceki hamileliğimdede yapmıştım o yüzden biliyorum yada denk gelmiyor kasa ama yaparak alışıyor insan
aselzumra NhLpRn vallaha benm normal doğum gözüküyor suan bebek pozisyonu almış ama bana brak felan demedi sizin sezaryen mi gerçi onda da bir gün önce bırakılıyor diye bilmiorum tedirginim ama bsey demedi doktorum
Hulya27 aselzumra ben normal Doğum yasak benim beynimde damar yumağı var o yüzden bana hiç bir doktor normalı yapmıyor 😔
NhLpRn aselzumra her iki durumdada bir hafta öncesinde bırakman lazım dedi doğum esnasında fazla kan kaybı olmaması için ama bırakmak da endişelendiriyor insanı bilemedim
Hulya27 Deryayaman ben düşük yaptım kan tahlını yaptılar araştırıldı düşük neden oluyor diye oda kan pırtısı çıktı doktor birdahaki bebeyim olduğunda hemen iğneye başlamam gerekir dedi
Sirkencubin Su an 32. Haftaya kadar geldim. Hep gobekten yaptim karin bacak ya da kola gore daha yagli oldugu icin en az aciyan bolge. Yaomadan once bas ve isaret parmaginizla derinizi sıkıştırıp öyle yaparsanız çok daha rahat olacaktır. Yaptığım iğneleri evsel atığa atmıyorum biriktiriyorum. En son işim bitince tıbbi atığa atacam. Hatta belki bebeğimle bir hatıra fotoğrafı da çekerim :) Geçen doktoruma sordum ben factor v leiden mutasyonunu taşıdığım için doğuma kadar yapacakmışım. Hatta doğumdan sonra da bir süre daha iğneye devam edecekmişim.
Bho gnctrksv neden olduğunu bilmiyorum hem kadın doğum doktorum hem hemotoloji doktorum aynısını söyledi