glslnnb Esrkdm ben hamilelik öncesinde reformer yapıyordum suan 8-1 olduğum için bıraktım 12. Haftadan sonra devam :)
Sare01 Esrkdm Şuan 30. Haftamdayım reformera gidiyorum hamile kalmadan öncede spor yapıyordum ve bırakmadım doktorumda hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi gayet memnunum
Helens ilaydakani ne zaman başladınız yogaya peki, ben reformer yapıyordum tekrardan spor yapabilmek istiyorum
isimsizbebek CinarBaykal daha önce hiç yoga yapmamış bir insan evladı hamileyken yapsa ne derseniz😂👍🏼😃
CinarBaykal TC0101 normalde 2. Trimester itibari ile öneriyoruz ama ben zaten sürekli yoğun bir pratik içerisnde olduğumdan hiç bırakmadım ilk günümden beri yapıyorum
Helens Ay evet bunu ben de merAk ediyorum, gebelik öncesinde aletli pilates yapan biriydim ne zamandan sonra basladınız kızlar ?
ilaydakani Helens 20.haftadan sonra başladım sanırım 22 haftalıktım benim düşük riskim vardı yoksa 12 den sonra başlanabiliyor:)
Tikitinannesi Ben 16. haftada başladım hamile pilatesi yapmaya. Çok düzenli gidemedim ama faydasını gördüğümü düşünüyorum. Sırt ağrım bel ağrım falan hiç olmadı. (Gerçi bi ara boyun ağrısı oldu) tabi bu arada henüz doğum yapmadım. 37. haftanın içindeyim. Şimdilerde özellikle geceleri kasık ve alt karın ağrılarım oluyor ama normalmiş sanırım. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.
CinarBaykal isimsizbebek gayet harika olur derim 😊 öneri olarak da; youtube dan özgür çelebi nin kanalını veya yogakioo kanalındaki hamile yogası videolarını deneyebilirsin Sadece nefes çalışsan bile emin ol doğumda çok fazla artısını göreceksin
ilaydakani isimsizbebek ben de hiç yoga yapmamıştım hamilelikte çok faydasın gördüm kuyruksokumu ağrım İçin özellikle :)
Esrkdm Ya ben bugün evde yogaya başladım arasında çok fark mı acaba pilatesle hangisi yapsam bilemedim😳
27_ Hamile kalmadan önce pilates yapmadiysan ilk 3 ay yapma ama 3. Aydan sonra yapabilirsin. Youtube da videolar var. Cok etkili oluyor. Normal doguma da katkısı oluyormuş
Arbuk2 13 haftamda basladim aletli pilatese ins bi sikinti olmaSa doguma kadar devam ki sezerya dogum benimkisi doktoruma sordum kaliteli hamilelik gecirirsin imkanin varsa oneriyorum dedi cok mwmnunum