Deletedmom2224 hndgkct o yumurtlamaya bağlı bir şey ama eğer düzenli adet görüyorsanız şuan yumurtlama zamanınızda olmalısınız 😊 inşallah gelir bebiş bu ay ❣
Gulbeyazk hndgkct 3 haftaliktik adayımın üstüne 13 gün geçmişti testlerim negatifti en son araştırmaya gittim ve o zaman kanda çıkmıştı
Sonee Ezgievrenn merhaba acık pempe renklı bı lekeydı. Damla degıl az da degıl orta sekılde geldı tanımlayamadım ne desem dıye mıktarını
EdaKartal hndgkct ben 3 haftalıkken öğrenmiştim ama aklın kalacağına yap istersen bitane test ama doğru çıkmayabilir çünkü daha 2 haftan varmış ben adetim 1 gün gecikti hemen yaptım ilk testimdi ve doğru çıktı çünkü adetim asla gecikmez ☺️☺️
Ekim8 hndgkct ince evde idrar testi yaptım çok silik çıktı sonra kan tahlili yaptım orda çıktı 37 di sonuç bı hafta sonra 3000 oldu
yazgecesi Reglime Tam 8 gün kala öğrendim erken gebelik testiyle:) ama sizin daha 2 hafta varmış tam döngünüzün ortası oluyor bence bekleyin sabredin 1 hafta daha
hndgkct yazgecesi evet bende bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum evde test yapıcam tam çıkmazsa içim rahat etmesse kan veririm 🙏💛
hndgkct Hikmethanim_07 belirtileriniz nelerdi benim şimdiden kasık ağrım var ve karnım baya şiş gibi gergin sizin de bu tarz belirtileriniz olmuşmuydu?
rukiye-02 hndgkct ben zaten 24-25 günde bi adet olduğum için adete iki gün kala öğrendim yani üç hatlıktı bebeğim öğrendiğim zaman 😊