hndgkct Kızlar benim reglme tam 2 hafta var ama çok sabırsızlanıyorum hamileymişim gibi hissediyorum sizler en erken ne zaman öğrendiniz gebeliğinizi 🙏
Deletedmom277 hndgkct 5. Hafta çok erken değil ama 😂 2. Haftada da belirtiler az olur yani daha yeni olduğu için test falan yaparsanız belki çıkmayabilir. Kan vermek en iyisi yada biraz bekleyin.
Aysenur29 hndgkct Herşey gönlünüzce olsun inşallah bende sabırsızlıkla beklerken adetim 2 gün geçtikten sonra kan testimle öğrendim,lakin nacizane önerim eczaneden test alıp gününden evvel yapıp boşuna strese girmeyin bende birçok kez yapıp üzüldüm
Deryayaman hndgkct Bende regl tarıhime 4 gün var iken test yaptım çok şükür şuan 9.haftamdayım inşallah senınde oyle olur 😊
deletedmom9494 hndgkct adetim 3 gün gecikmişti ihtimal vermiyordum hamile olduğuma günüm geçtikten sonra test yapmıştım çift çizgi gördüm Allah herkese nasip etsin inşallah şuan 37+2 yiz 🥰
Betulsna Deryayaman bnmde reglme 4 gün var B12 iğnem vardı sabah vuruldum hemşireye sordum test yapsam çıkar mı diye yok diyo boşuna yapma çıkmaz 10 gün geçmesi lazım. Ama kan testi yaptırabilirsiniz 2-3 gün geçtikten sonra. Siz kan mı gebelik testi mi yaptınız?
Deletedmom2224 hndgkct 2 hafta varsa zaten şuan yumurtlama döneminde olmalısınız. Daha çok var malesef ki öğrenmenize siz bugünleri ilişkiyle değerlendirin daha yumurtlama da olmanız gerekiyor
hndgkct Deletedmom2224 tabiki de daha var bazı kişiler regl bitiyor ve tutuyor hiç belli olmaz karın ağrım var devamlı kasıklarımda ağrı belki de olabilme ihtimali vardır diye düşündüm hayırlısı allahtan bekleyip görücez 😍
Seda_123 hndgkct Adetime 2 gün kala yerlesme kanaması yaşadım ben o zaman hamilelikten şüphelenmistim adetimi 3 gün geçincede test yapmıştım
Kakulimmm Sonee ayni seyi ben de gördüm de ama benim ki bir kaç minik damlaydı sadece olabilir mi acaba yaklaşık 10 gün var benim de adetime
Deletedmom2224 hndgkct o yumurtlamaya bağlı bir şey ama eğer düzenli adet görüyorsanız şuan yumurtlama zamanınızda olmalısınız 😊 inşallah gelir bebiş bu ay ❣
Serpilsaltikalp hndgkct reglimi beklediğim tarih olmadı. Gece test yaptım pozitif. 3 gün sonra hastaneye gittim. 3,5 haftalık hamileymişim