Deletedmom0043 Kızlar ben evlenmeden önce roacccutane kullanıyordum, 8 ay kadar kullandım dozu düşüktü bıramtıkran iki ay sonra evlendim ve bir yıl sonra da gebe kaldım, bebeğimde bu ilaçtan dolayı sorun oluşur mu acaba nedense karşıma çıktı bu konu ben böyle bişey olabileceğini dahi bilmiyordum kullanıp sağlıklı doğum yapan varmı
Seda_123 Deletedmom0043 Hayır canım önemli olan kullanırken hamile kalmak 😊 Bi sorun olmaz yani bende sivilce ilacı kullandım evlenmeden önce ondan biliyorum yani 😊
Nihalcakmak58 Deletedmom0043 gorumcemde kullandi bu ilactan o kazayla 6 ay gecmeden hamile kaldi .Evet riskliymis hemen hamile kalmamak gerekirmis ama Allah buyuk ;gorumcemin bebeginde hic bi sorun yok sukur butun kontrolleri yapildi .sizde korkmayin Allah ın izniyle bisey olmaz insallah.
Superfreshlerim Deletedmom0043 canım ilacı bırakınca 6 ay gebe kalmaman gerekiyor, hatta kullanırken ve sonrasındaki 6 ay kan bağışı da yapamıyorsun diye biliyorum. Bende kullanmıştım.
Neslihant Deletedmom0043 bnde kullandım minimum 1 yil cocuk yapma demisti doktorum vucuttan atilmasi uzun sürüyormuş
Baloglum93 Kullanım sırasında gebe kalinmadi sakıncalı sanırım bebekte deformelere sorun açıyor yani hemen hemen her ilacc gebelikte sakıncalı tedbir amaçlı yani kullanmayi biraktiysan bı sorun teşkil edeceğini sanmıyorum
Deletedmom0043 Baloglum93 Seda_123 Nihalcakmak58 kızlar etkisi iki yıl sürüyormuş diye duydum çok korktum
Nihalcakmak58 Deletedmom0043 evet bende biliorum onu ama suresini tam bilmiodum hemen kalmamak gerekirmis kullandiktan sonra da ama dedigim gibi icinizi ferah tutun gorumcemde cok korkmustu bu yuzden ama bebegi cok saglikli masallah turp gibi ayni sekil sizde de bi sorun olmaz dr unuza da danisin kontrollerinizi olun kalbinizi ferah tutun
Nihalcakmak58 Deletedmom0043 ha bu arada siz dusuk dozda kullanmissiniz sukurler olsun aradan da gecmis yine gorumcem yuksek dozda kullandi o ayrintiyi kacirdim ...iciniz rahat olsun hepimiz rabbime emanetiz; korur kollar bizi yavrularimizi .
Deletedmom0043 Nihalcakmak58 inşallah ya çok rahatsız etti bu konu beni neyse ki haftaya ayrıntılıya giricem
Superfreshlerim Deletedmom0043 canım sadece ilaca takılma hiçbirimizin %100 sağlıklı çocuk doğurma garantisi yok, Allah kötü yazı yazmasın hiçbirimize, güzel düşün güzel olsun, üzme kendini
Nihalcakmak58 Deletedmom0043 cok iyi zamanlama olmus en azindan gozunuzle gorup kulaginizla duyunca iciniz rahatlar bi oh cekersiniz ...
Ozgdnc İlaci kullandıktan sonra 1 yıl çocuk onermiyor doktorlar. Geçen sene Mart ayında bıraktım roaccuatanei bu sene temmuzda hamile kaldım. Doktora da 1 yıl önce roaccuatane kullandığımı söyledim bir sıkıntı gormedi. Gebeligimle şuan çok güzel ilerliyor.
Deletedmom0043 Ozgdnc benim bir seneyi Kesin olarak geçmişti zaten ama bilmiyorum 3 yıl sonra birinde etkisi ortaya çıkmış
Deletedmom0043 Nihalcakmak58 ikili test yaptırmadım ama ben, en son iki gün önce gittim organlarında sorun yoktu beyinde bişey olsa detaylı da çıkar mı ki
Deletedmom0043 Superfreshlerim haklısın ama bebeğime benim yüzümden bir zarar gelsin istemem, gelen allahtan ama bu benim elimle olmuş olacak. Ozaman bekardım doktor beni bu konuda bilgilendirmedi bilsem kullanmazdım
Superfreshlerim Deletedmom0043 ama sizinde aklınıza gelmemişki hiç üzerinden çok zaman geçmiş yeni hatırladınız, kendinizi suçlamayın, bilerek ve isteyerek hiçbir zaman çocuğunuza zarar vermek istemezsiniz zaten
Nihalcakmak58 Deletedmom0043 cikar tabiki cikmazmi en basta baktiklari beyin ve kalp zaten sirayla diger organlara bakiolar parmaklara kadar sayiyolar ..
Deletedmom2224 Deletedmom0043 kullanım bittikten 8 9 ay sonra hamile kalinmali diye biliyorum sizin ki o süreyi geçmiş zaten
Deletedmom0043 Deletedmom2224 İnternete iki yıl yazıyor doktorum kesin olmaz demediği için tedirgin oldum
Deletedmom0043 Superfreshlerim gerçekten beş ay bitecek gebeliğim yeni duydum bunu bilsem en az iki sene beklerdim ama dediğiniz gibi olacağı varsa her türlü olutr