Kizlar öncelikle ben kurtuldum sag salim rabbim herkesi kurtarsin ☺️Perşembe sabahi 7:30 gibi uyandim böyle değişik bir su hissi tuvaletim geldi sandim ayagi kalkmamla birlikte suyumun akmasi bir oldu ama insan tutamıyor filmlerdeki gibi 🤭eşimi annemi uyandirdim ortalığı temizledik sakin sakin ikiside isedigimi düşünüyordu doktoruma msj attim gel bakalim dedi giderken yolda Pazar var dönüşte domates alalim konserve yapalim diyorlar neyse gittik doktor bakti suyun normal dedi turnusol kağıdı ile bakti cok arada kaldim ped takalim yuru dedi yuruyorum ama bacaklarimdan akiyor geri doktor baktiki evet su hemen yatis yaptirdi 36+5 haftalik bebegim ciger geliştirici vuruldum acilma sanci yok hemen suni sanciya basladilar ilk gülüp oynuyorum beni yürütüyorlar falan öğlene doğru muayene oldum 2 cm aciklik doğum kolaylastiran jel sürdüler sürekli yürüdüm doktorum sezeryan yanlisi değil hep normal dedi aksama dogru sancilar iyice vurmaya basladi aciklik 6 cm olmustu yine yürüttüler sürekli muayene ettiler jel sürdüler aksam 9 da doktor odaya geldi sanci geldikce muayene etti ayagi kaldirdi sanci gelince yere çöküp ıkın dedi 30 dk yaptik bunu bi bakti acilma tam doğum haneye yürüyerek gittim ordada devam ettik yere çökmeye ikinmaya neyse 22.00da masaya çıktım ben tam ıkınamadim kizlar hep kesildim bebek tam gelirken kesiliyordum bir tane ebe karnimdan asagi ittirdi ıkınırken ama doktorum ve ekibim çok güzel motive ettiler saclarini gördük sana benziyor son bikez derken 22:10 şükür yavrum çıktı sonrasi kuş gibi hafiflik dikisim biraz fazla ben 120 kiloyla normal doğum yaptim kızlar 🤭dün akşam çıktık hastaneden dusumu aldim rahatladim simdi evladim kucağımda uyurken yaziyorum bunlari rabbim hepimizin evladini bağışlasın sağ salim kavustursun 🌸ben bu dünyada en çok anne olmayi sevdim
Zeynebime kavuştum şükür olsun 🤲🏻
Ezgib Allah bağışlasın canm rabbim acısını göstermesin darısı başımıza dualarını eksik etme bizden ikinizide çok öpüyorum 😘🌸🌸
Allah uzun ömür versin güzel bahtını versin inşAllah
Ezgib hayırlı evlat olsun inşallah 🤗🙏 ne güzel bi duygudur kimbilir 🤗 öncelikle gecmiş olsun dikişlerim fazla demişsiniz, acaba hissettiniz mi kesi yapılırken ve dikiş atılırken.
MucizeAnnesi3545 kesiyi hic hissetmedim bebeğimin basi buyukdu benim ondan biraz derin atildi o rahatlama hissi bir süre devam ediyor ödem oldugu icin dikislerim biraz zor atildi ondada iğne yaptılar hep rabbim hepinizi kurtarsin hep dua ettim sanci cekerken herkesi kurtarsin isteyenlere nasip etsin diye bagirirken bile allahım yardım et dedim birde benim eşimde girdi doğuma doğumdan sonra bana sarıldı ayaklarimi optu 🤭2 gündür gelip gidip öpüyor
Misskokulumm amin canim sanci esnasinda hep dua ettim herkese
Fidan_akduman amin canim insallah
Ezgib Allah razı olsun canm😘
Ezgib yaaa nasıl güzelsiniz maşllah size 🙏❤️
Ezgib hayirli olsun insAllah 36+5 te dogdumu kac kilo
Kac cm acaba herhangi
Bir sknti varmi emmede solunumda fln
Kac cm acaba herhangi
Bir sknti varmi emmede solunumda fln
Gamzelianne1453 3220 doğdu 36 cm 🤭şükür bi sıkıntı yok şimdilik hem emip hem mama yiyor süt artana kadar
Ezgib cok sukur cnm 36+6 da mi dogdu
Gamzelianne1453 36+5 de Canim
Ezgib
Hayırlı olsun Ezgi hanım🌸. Doktorunuzun adi nedir acaba?
Hayırlı olsun Ezgi hanım🌸. Doktorunuzun adi nedir acaba?
1saglikcianne Ulviye ismailova🌸teşekkür ederim