Fidan_akduman Ilknur_emin ya sen bir hamişsin boş ver bunları takma kafana ben kendim gösteriyorum eşime bak kızın beni ne hallere sokdu😂
Ipekyucekan Valla ben alıyorum 34. haftadayım kendimi bebek gibi hissediyorum kim ne derse desin psikolojimiz de önemli ayol 😂😂
medine_ Ilknur_emin ben lazer yaptırdım daha önce de yapıyordum zaten çoğalır mı bilmiyorum Çünkü yeni yaptırdım
Afra34 Ilknur_emin benim de göbekte çıktı ama koyu değil hatta dikkatli bakmayınca belirgin bile değil doğum yapan arkadaşlarım sakın alma zaten kendi dökülüyor diyor siz bilirsiniz amaa bence sizde almayın artış felan olur🙄
_Kubraa53 Ilknur_emin Ben evli olmadan öncede aldgım icin hala alıyorumm. Pürüssüz oluşu hoşuma gidiyo. Tüye tahammülüm yok 🤦🏻♀️😀
Neslihant Ilknur_emin alma cnm dogumdn snra dokulur diye düşünüyorum bnmde cok cogaldi ama almadm smdi 39 haftayim smdi bile azaldi gbi
Deletedmom2224 Ilknur_emin sakin almayın dohimdan sonra dökülüyor onlar yoksa sürekli almak zorunda kalırsınız. Ben göbek deliğinin çevresini almıştım ilk gebeligimde orda sürekli çıkıyor şimdi ama diğer taraflar doğumdan sonra dökülmüştü
Umran90 Ilknur_emin Canım benim de göbeğim tüylü hamilelikten önce de tüylüydüm ama şimdi daha tüylendi sanki göbeğim 🤭🤭 Ben almadım zaten şu an karnımız yeterince hassas tüylerini alıpta kendine acı çektirme 27. Haftadayım bende 😊