Bdjd Ilknur_emin evet bacak ust kismi simsiyah oldu bebeyinizin cinsiyeti bellimi? Erkek bebekde tuylenme olur diyolar cabuk cikiyo diyolar🤭
Ilknur_emin Bdjd kiza benziyor dedi perşembe günü gidicem bakalm sipa gösterirse 😏😊ben esmer değilim tüylerim açık kahve sarımsı çıkıyor ama cogaldigindan yada uzadigindan bana cook gibi geliyor
medine_ Ilknur_emin ben lazer yaptırdım daha önce de yapıyordum zaten çoğalır mı bilmiyorum Çünkü yeni yaptırdım
Ilknur_emin EAK tamam balm almam inşallah bendede oyle olur ah bu bebisler vucud alt üst oluyor resmen
defne55 Ilknur_emin valla bendede gebeligin başından beri var ama hiç almayı düşünmedim doğumdan sonra dökülecek sonuçta göbeğimi kimse gormuyo hormonlardan olan bisey hiç umursamadim
FSCMK Ilknur_emin şakın Alma alırsan tekrar ve fazla çıkar benim göbeğim kıllı normalde hiçbirşey yoktu ama inçe tüy Doğumdan sonra dökülüyormuş bende alıcaktım ama alma dediler
Deletedmom0043 Ilknur_emin ben göbek tüylerimi aldım gözüme çok çirkin görünüyordu. Siyah değildi ama yinede hoşuma gitmiyor çıkarsa da çıksın napim bidaha alırım
Jear Ben komple vucudumun heryerine lazer epilasyon yaptirmistim.2 sene oluyor.Hic bir yerimde cikmadi.Gobegim haric.Ve cok cikti.Ben sir agda ile aliyorum.Bu arada 2.gebeligim 14 yasinda bir oglum var.Onda hic cikmamisti.
NaileK Benim göbeğimde tüğlendi 34.haftaligiz doğumdan sonra dökülüyor diyorlar döklmezsede o zamn bir çaresine bakarım.ama sakın almayın başa çıkamazsınız sonra
Ilknur_emin NaileK bilmiyorum canım dahada çoğalırsa eşimden utanir alırım çoğalmazsa almam diye düşünüyorum
NaileK Ilknur_emin cnm niye utancaksn hamilelikte hormonlar sebebiyle oluyormuş die söyle eşine normal karşılar.bende utaniyrdum ama artk alıştım hatta göbeğimi sevip öpüp duruyor eşim umursamiyor😊
Ilknur_emin NaileK söyledim.kuzum Allah razı olsun eşim anlayissiz bir insan değil hatta saka yapar bu konuda ama ben biraz fazla cekiniyorum bu vucud temizliği konusunda 😊