• Doğum
  • Doğumu başlatan bitki çayları ? Lütfen bakar mısınız 🥺

Gulchirai 38+3üz daha ama dün çok az sanciyla hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık olmuş bile meryem Ana eli otunun suyunu içiyorum bitki çayları hiç etki etmedi bunu içer içmez sancim başladı şuanda hurma ve ananas yiyerek birde bolca yürüyerek bekliyorum inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız bir an önce
    40. haftamdayim bende 2 gundur 2 cm acilmam var baskada hic bir gelisim yok sancim yok caresiz bekliyorumm
    Ikiprens_annesi benim yalancı sancim vardı 36. haftadan beri. Düzene girmeyince annem okuyup suya koydu ertesi gün içmeye başladım aklıma geldikce dua okuyarak. Bittikcede üzerine su ilave ettim inşallah faydasını görürsün
      mervesengll meryem ana otu kaynatıp mı içmek gerek ben de yarın alıp içim :/ hiç açılma yok
      Gulchiraiaktardan alacaksan eğer nereden geldiğini sor Mekke veya Medineden getirilenden al bence yani ben öyle yaptım çünkü rivayete göre Hz. Fatıma annemiz ekmiş ilk olarak. Meryem suresi, Felak, Nas ve Ayetel Kürsiyi okudu annem benim adıma niyet ederek normal surahinin veya şişenin içine normal içme suyu koyduk daha sonra güneş almayan bir yerde saklamak gerekiyor suya koyduktan yarım saat sonra içebiliyorsun diye biliyorum ama ben tamamen açıldıktan sonra içmeye başladım tadı biraz garip ama tek seferde içince o kadar anlaşılmıyor bence birde suya koymadan önce suyla bir kere yıkadım sonucta nerelerden geldiğini bilemeyiz birde hastalanmamak lazım ayrıca her içeceğimde aynı duaları okuyarak içtim inşAllah faydasını görürsün ☺️
        Gulchirai şimdi başlık açmışlar ahududu yaprağı çayı diye. Onu deneyin bence
          guneskizim onu da yarın alacagım hemen içim pazartesıne hazır gıdım çoook sagoln
          Almanyada karisimlar eczanede satiliyor. 38. haftadan sonra ebeler tavsiye ediyor. Bögürtlen yapragi cayi, ahududu yapragi cayi cörek otu, kimyon, zencefil. Bunlarin caylarini icin. Maydanoz da sancilari baslatabilir. İlik suda banyo olun yani havuzu doldurup suya yatin. Sicak olmamali su. Bol yuruyus ve spor
          Sag salim alirsiniz kucaginza insallah
            Gulchirai ada cayi icebilirsiniz ve bolca yuruyus yapip gurma yiyin bi koltukdan destek alip comelme hareketi yapin ve numkunse sicak suda oturun bunlar acilmanizi hizlandiracaktir 🙂