Gulchirai yürüyüş yap sıcak duş al bide son haftada ilişki açılmayı hızlandırır diye duymuştum
Doğumu başlatan bitki çayları ? Lütfen bakar mısınız 🥺
Gulchirai 38+3üz daha ama dün çok az sanciyla hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık olmuş bile meryem Ana eli otunun suyunu içiyorum bitki çayları hiç etki etmedi bunu içer içmez sancim başladı şuanda hurma ve ananas yiyerek birde bolca yürüyerek bekliyorum inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız bir an önce
mervesengll meryem ana otu içmek ıyi gelir degilmi canım bende deneyeyi m hiç duymadım daha önce sanci yapıyorsa hemen içeyim 🙈
40. haftamdayim bende 2 gundur 2 cm acilmam var baskada hic bir gelisim yok sancim yok caresiz bekliyorumm
Ikiprens_annesi benim yalancı sancim vardı 36. haftadan beri. Düzene girmeyince annem okuyup suya koydu ertesi gün içmeye başladım aklıma geldikce dua okuyarak. Bittikcede üzerine su ilave ettim inşallah faydasını görürsün
mervesengll meryem ana otu kaynatıp mı içmek gerek ben de yarın alıp içim :/ hiç açılma yok
mervesengll yani nasıl uygulanır meryem ana otu
Gulchiraiaktardan alacaksan eğer nereden geldiğini sor Mekke veya Medineden getirilenden al bence yani ben öyle yaptım çünkü rivayete göre Hz. Fatıma annemiz ekmiş ilk olarak. Meryem suresi, Felak, Nas ve Ayetel Kürsiyi okudu annem benim adıma niyet ederek normal surahinin veya şişenin içine normal içme suyu koyduk daha sonra güneş almayan bir yerde saklamak gerekiyor suya koyduktan yarım saat sonra içebiliyorsun diye biliyorum ama ben tamamen açıldıktan sonra içmeye başladım tadı biraz garip ama tek seferde içince o kadar anlaşılmıyor bence birde suya koymadan önce suyla bir kere yıkadım sonucta nerelerden geldiğini bilemeyiz birde hastalanmamak lazım ayrıca her içeceğimde aynı duaları okuyarak içtim inşAllah faydasını görürsün ☺️
Gulchirai ahududu yaprağı canım çok iyi geliyor
mervesengll çooook teşekkür ederim hemen yarın yapayım çünkü ne açılma ne nişan hiç bşi yok 🥺🙆🏻♀️🙆🏻♀️
guneskizim onu da yarın alacagım hemen içim pazartesıne hazır gıdım çoook sagoln
Glydn tamamdr 🥰🥰
Bol bol yürüyüş merdiven in çık
Almanyada karisimlar eczanede satiliyor. 38. haftadan sonra ebeler tavsiye ediyor. Bögürtlen yapragi cayi, ahududu yapragi cayi cörek otu, kimyon, zencefil. Bunlarin caylarini icin. Maydanoz da sancilari baslatabilir. İlik suda banyo olun yani havuzu doldurup suya yatin. Sicak olmamali su. Bol yuruyus ve spor
Sag salim alirsiniz kucaginza insallah
Sag salim alirsiniz kucaginza insallah
Gulchirai inşAllah işinize yarar kavuşursunuz bir an önce