Burcu1234 Nur bende aynı durumdayım 9hafta oldum ama cok şiddetli sürekli yatıyorum su bile içemiyorum 5kilo verdim 2günde bir günde 2000cc serum takıldı..hala düzelmedi hiç iştahım yok böyle gidecek diye cok korkuyorum ev işi yapamıyorum mutfağa giremiyorum inanılmaz bir koku hassasiyeti var😢😢
Nur Burcu1234 koku maalesef daha berbat ben de öyleyim dayanamıyorum şampuan kokularına bile dayanamıyorum
ilknur11 Burcu1234korkulacak bisey yok canım, bu düşüğü önlemek için bi ilaç önlem amaclı vermiş olabilir, bende ilk aylar kullanmıştım, bir dönemde ağrım çok oldu diye vermişti doktorum
Semacan60 Haftadada geçmiyor şiddetli kusanların uzun sürüyor malesef 15. Hafta hala devam kusmaya eve kapandım annem iki aydır yanımda mutfakla işgili hiçbirşey yapamıyorum
Burcu1234 Semacan60 aynı sizin gibiyim 1aydır annem sağolsun önüme getiriyor kaldırıyor,makinaya çamaşır bile atanıyorum😢
MerveGulmez Buketar 6.haftadan 22ye kadar her sabah kustum ben midem bos oldugu icin de hep safra cikti ,kisinin vucuduna bagli bir olay gucsuz kalmamaya dikkat edin
Burcu1234 MerveGulmez sadece sabahları olsa şükredeceğim bütün bir gün mide bulantısı ve halsizlik var
Burcu1234 Dsa maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻Benim bulantı kusmam çok şiddetli hiçbirşey gözüm görmüyor çok kötüyüm😢
Dsa Burcu1234 amin hepimizin inşallah. Sabredin inanki çok kötü günler geçirdim bende. Havalar sıcaktı daha başımı kaldıramıyorum bulantıdan vücudum yanıyordu annem lifi sabunlayıp yattığım yerde beni siliyordu. Günün her dakika ve saati bulanıyordu. Zencefil çayı için rendeleyip demleyin. Mideniz bulandıkça yudum yudum için rahatlatıyor. Birde havucu rendeleyip bol tuz ve limon oda iyi geliyor. Birşey yiyemiyorum diye üzülmeyin zaten kandan besleniyor bizim beslenmemiz kendimiz için oluyor enerji kaybetmeyelim diye. Az kaldı sabredin hiç yaşanmamış gibi geçecek İnan'ın insana inanması gün geliyor ama öyle 🙏
Semacan60 Burcu1234 canımmm zencefil kullanırken miktarına dikkat edin fazlası düşük sebebi bana zencefilde fayda etmedi gratisin beslenme kısmında zencefilli limon suyu var küçük cam şişelerde hafif bulantıları dindiriyor 9 ay kusanlarda var ama sonrasında çektigimiz tüm acılar bebegi kucagımıza alınca unutulcak okadar hevesliyimki karnımı seve seve deliriyorum annesinin balı
Nur Semacan60 canım doktorum bu bulantıların inatçı bulantı olduğunu söyledi. Bende senin kullandığın ilacı kullandım ama hiçbr faydası yok onun sadece ağıza daha acı tat veriyor. Suan Zofran diye bi ilaç kullanıyorum çok şükür çok iyi bir ilaç kendimi daha rahat hissediyorum midem bulandığı an içiyorum genellikle aç karnına. En az 2-3 gün fayda ediyor. 6 tabletlik bir ilaç
2zannesi Ne ilac ne igne nede onerilenlerin hicbiri bir ise yaramiyor.butun gun surekli cikariyorum su icsem bile durmuyor.serum takiliyor ara ara o gunlerde rahatim sadece o kadar .hamilelik degilde hastslikmis gbi