hlmc kelebek12345 benimde gecikmemin 8. Günü bugün. 3. Gün kan verdim negatif çıkmıştı birdaha vermedim 10. Günü bekliyorum olmazsam tekrar vericem😬
Mrvm005 TunarinAnnesi insallah canim rabbim buyuktur. Silik cizgi var ise kan ile netlestir. Ayrica tarlusal gebelik var ise bebegi besler dusurmezmis eger yok ise gosterirmis diye okumustum bi yerden. Yine de kan en guzel sonuc olacaktir. Saglik sihhat ile gelsin insallah. Adetin normalde 17. Gunu kistten olusabilecek lekelenme olabilir gec dollenme vs degilse tabiki ayrica bu kist gecikme de yapabilir. Bnce bi saglik ocaginda kan vermek ve en iyisi sonucun netligine gore iki ihtimal goz onune alinarak kadin dogumcuya gitmwk. Insallah vardir ve saglikla isteyen herkez alir kucagina hepimiz dahil
TunarinAnnesi Mrvm005 canım 1 hafta önce kan verdim 0.1 hcg usm kese yok kist falan da yok dedi temiz dedi yani bugun gecikmemin 40 cı günü adet sökdürücü içiyorum 1haftadir yinede gelmiyor adetim 🤷🏻♀️
Aslimelek kelebek12345 TEST YAPTIRDIM BETA HGC 2 ÇIKTI 10 GÜN SÜREM VARMIŞ RAHİM ADET OLMAYA HAZIRLAMIŞ KENDİNİ. HAFTAYA ÇARŞAMBA EĞER PŞMAZ İSE TEKRARA BETA HGC YAPILCAK. HASTA OLMAZSAMDA ADET SÖKÜCÜ VERİCEKMİŞ BÖYLE DURUMDA OLAN VARMIYDI.
Tobe Aslimelek bende test yaptım 1,34 çıktı bugun 42. Günümdeyim. Senin gibi beklemedeyim. Bakalım hayırlısı
Tobe Aslimelek bende test yaptım 1,34 çıktı bugun 42. Günümdeyim. Senin gibi beklemedeyim. Bakalım hayırlısı
Dlktpl TunarinAnnesi suan senle aynı durumdayız benımde sokturucu yarın bıtıcek bezaman adt olcam bekırsız
TunarinAnnesi Dlktpl canım ya bu ay gerçekten biz yumurtlamadik yada hamileyiz 🤰🏻Bide istiyorum yarın ya öbür gün idrar yolu enfeksiyoni için gidicen dr ya bi onada baksın belki ondandir
Tobe Aslimelek hayır henüz kullanmadım yumurtlamayı geç gördüğüm için beklemek istedim yumurtlamadan 6 gün sonra dayanamadım gittim kan verdim 1.34 çıktı beklicem biraz daha haftaya pzt randevu aldım o zmana kadar olmazsa artık mecbur kullanıcam
gunesveguney Bu ay havalardan mi neden boyle oldu herkes :( benimde adetlerm duzenli degil ilac kullaniyorum gecen ay tam zamaninda gelmisti bu ay tam 19 gun gecikti :( 12. Gunde test yaptim cikmadi var gibi de gelmiyo ama reglide gelm3di beklemedeyim
Aslimelek Tobe bende sanirim adet oldum anlamadim yerlesmemi mi adetmi asiri bas agrim var ve adet sancisi gibi agrilar var. streste cabası
Tobe Aslimelek inşallah yükselmiştir bekleyelim bakalım ne olucak ben dün gebelik testi yaptım hafif silik çıktı perşembe tekrar kan testi yaptırıcam