Aslimelek kelebek12345 tip merkrzinin kapiaindan dondum korkutum adette olmayinca insallah yarin tekrar gidicem insallah bir sonuc olur. Sizede cok tesekkur ederim.
Hazemmirzam Deletedmom2224 sen kimsinde benim anneligime yargiliyorsun haddini hududunu yeterince fazla aştın terbiyesiz kendi anneligini göz önüne ser bakalım bir sen önce birde kadın olup ana olucak insan kendindeki eksiği bir başkasına yakıştırmayı çok sever bu tipler seninle muhattap olup kendi zamanımı boşa harcadığıma çok üzülüyorum
Deletedmom2224 Hazemmirzam Ben cennete melek gönderen bir anneyim ve anneligimden de fazlaca eminim. Ayrıca o kadar ters konuşmayı yapan sizsiniz haddini asan benim tuhafsınız. Daha fazla cevap vermeyin lütfen iyi günler
TunarinAnnesi Dlktpl benimde söktürücüye rağmen gelmedi ( Happy mom 38 gün Bebek resmî gösteriyo her baktiğimda Ahh keşke diyorm
Aslimelek kelebek12345 insallah rabbim hyirlisiyla bizlerede nasip eder. Hic boyle olmamistim korkuyla karisik bir durumdayim
Aslimelek kelebek12345 TEST YAPTIRDIM BETA HGC 2 ÇIKTI 10 GÜN SÜREM VARMIŞ RAHİM ADET OLMAYA HAZIRLAMIŞ KENDİNİ. HAFTAYA ÇARŞAMBA EĞER PŞMAZ İSE TEKRARA BETA HGC YAPILCAK. HASTA OLMAZSAMDA ADET SÖKÜCÜ VERİCEKMİŞ BÖYLE DURUMDA OLAN VARMIYDI.
Hazemmirzam Deletedmom2224 ben cennete iki tane melek gönderdim 3. Gönderirken rabbim nefes verip bana bağışladı ben size söyledim ne söylediysemde anneliginize değil. Sakin ama sakin kişisel yorum yaparken insanların hassas yerine dokunup sonrasında da bam telinden yüksek ses gelince ıyi günler deyip cekinmeyin kenera hamileligimdeki hormonlara bilgime anneliğe laf edip benim susmami bekleyemezsiniz hanim efendi siz. De kendinizdeki eksikleri tartın da tüm suçlu benmisim gibi davranmayın
Mrvm005 TunarinAnnesi sokturucu bittikten 10 gun icinde olunur yaziyor icinde. Ben 4. Gun falan oluyordum
Dlktpl TunarinAnnesi bnada aynısını gosyeroyo 5 haftalık hatta soktırıcı bıtelı kac gınnoldu benım ıkıgunum daha va
Su16 kelebek12345 canim inan cikmaya biliyor bendede cikmamisti ama belietiler cildirtiyodu beni yerlesme kanamasida buna dahil alt karnima dokunamiyodum gohuslerim cokk degismisti ve sonunda ben hakli ciktim bilmezmi insan kendisini
TunarinAnnesi Mrvm005 usm kese yok dedi kanda hcg 0.1 çıktı ama bu ay bende 17 ci günümde kanama oldu hafif 1 . 2 damla sonra adetim geçdi 1 haftadir bugun testlerde hep silik belki 5 tane silik testim var bakalim Rabbim ne mücizeler yaratiyor İnşAllah bende older ve olur 🙏
Mrvm005 TunarinAnnesi insallah canim rabbim buyuktur. Silik cizgi var ise kan ile netlestir. Ayrica tarlusal gebelik var ise bebegi besler dusurmezmis eger yok ise gosterirmis diye okumustum bi yerden. Yine de kan en guzel sonuc olacaktir. Saglik sihhat ile gelsin insallah. Adetin normalde 17. Gunu kistten olusabilecek lekelenme olabilir gec dollenme vs degilse tabiki ayrica bu kist gecikme de yapabilir. Bnce bi saglik ocaginda kan vermek ve en iyisi sonucun netligine gore iki ihtimal goz onune alinarak kadin dogumcuya gitmwk. Insallah vardir ve saglikla isteyen herkez alir kucagina hepimiz dahil