Busramerve Aturkk düşük riskinde de veriliyor. Bulantı olduğu için fitil olarak kullanmıştım ben de ilk haftalarda.
MMinee Aturkk İki gebeliğimdede kullandım beni inanılmaz derecede halsizleştirdiği için vaginal yoldan kullandım. Sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım.
lavinya__ Aturkk bende ilk 3 ay günde iki tane kullandım 10 günde bir iğnesini yaptırdım. Daha önce bi düşüğüm olmuştu tedbir amaçlı vermişti doktorum ama 2. Ayda hafif lekelenmeler de olunca iğnesini de kullandım 1 ay. Çok şükür şimdi herşey yolunda 😊
anapanda12 Benim kanama erken doğum riski için verilmişti günde iki kere ağızdan alıyordum kimi de fitil olarak kullanıyor
ceycey_1992 Aturkk tablettekini ztn eriyen bi hap olduğu icin fitil olarak vajina icine koyuyorum içinde eriyo ztn
ceycey_1992 Busramerve benim dusuk riskim icin verildi bi haftadır kullaniorm insalah iyi gelmiştir pztsi doktora gidcem
Aturkk ceycey_1992 tesekkur ederim bende bilmiyordum doktor fitil olarak kullan dedi bende baktım hapa benziyo nasıl kullanacam dedim ama arastırdım bende öyle yaptım😇
Busramerve ceycey_1992 geçmiş olsun canım. Bende 8. haftada kanama olmuştu hafif, progestan kullanınca geçmişti. Umarım senin de riskin geçmiştir.
lavinya__ ceycey_1992 hap tedbir amaçlıydı zaten ama iğne lekelenme olduktan sonra verildi ve iğneyi yaptıktan sonra lekelenmem hiç olmadı
Aycan16 bende kahverengi lekelenlerim oldugu zaman verdi doktorum gunde 3 adet iciyordum simdi 2 ye dustuk bikac kere olmustu lekeler birdahada olmadi cok sukur persembe kontrole gidicez insallah hersey yolundadir :)
ceycey_1992 Aycan16 benm lekelenmem devam edio 5 gundur kullaniorm 3 kez içiyorum gece fitil olarak kullaniorm sende ne zaman etkisini gosterdi
Aycan16 ceycey_1992 ben agizdan kullaniyordum ama gunde bir kere falan oluyordu lekelenmem 1 hafta sonra gecti
Aycan16 ceycey_1992 insallah gecer kuzum beni rahatlatiyor progestan psikilojik olarak seninde oyle olur insallah benim akintilar beyaza donustu artik ama normalmis oda
Esra_ozturk58 Bizde 14 haftalık olduk Cnm 13+5 de kahverengi lekelenmen oldu onun için verdi fitil gibi kullanıyorum inşallah geçer
Ozge3747 Aturkk Sabah akşam fitil olarak kullanıyorum. Erken doğumu ve kanamayı önleme amaçlı verdi doktorum.
ceycey_1992 Aycan16 acık kahverengimsi oldu benm dün bi evi topluym dedim tekrar kahvrengi oldu ben bidaha bi is yapmiorm artk gecene kadar saol canm insalah