Sevdaaa599 Aleynaalper1 bende sezer beye gidiyorum yorumları çok merak ettim 😍🤗 belki biri çıkar dedim 🌼
Aleynaalper1 Sevdaaa599 tanıdığım Coğu kişi İlke hanımda yapmış herkes iyi diyor zaten kontrole her zaman İlke’ye geliyorum cok güleryüzlü ilgili 😊 haftaya perşembe yine gidicem 32 haftadayım siz ?
Sevdaaa599 Aleynaalper1 haftalarımız aynı 😊 bende cuma günü gidicem bizim ilk cinsiyetimizi ilke hanım söylemişti sezer beyde çok güler yüzlü 😊
Aleynaalper1 Sevdaaa599 belki karşılaşmısızdır 😄 gecen hafta gittim 2kg idi kilosu haftaya gel nst baglıyalım dedi ayrıntılı bakalım dedi
Sevdaaa599 Aleynaalper1 ben en son 28 haftalıkken gittim doktor 4 hafta sonra yine gel dedi 28 haftalıkken 1 kilo 451 gramdı beni de nts ye bağlar herhalde bu sefer 😊belki karşılaşmış olabiliriz😊
Cansudemirel Secda evet ve diğerleri ğcret alırken toygun bey almıyor. Bugün normal desteklediğini bi kez daha teyit ettim. Düzenli sancılarım var ama açılmam yok yarın yatış yapıcak normal deniycez suniyle olmazsa sezeryan olucam. Günüm doldu 🙏🏻