Busraoz beyazguvercinim33 Haha biliyorum olmayacağını da zamanı mı diye baktım. Ben de 30’u bekliyordum 3’lü sayılara geldik 29+5 olduk🎊
Busraoz Acemikuzu İdrar testi isteyebilir enfeksiyon riskine karşı. Yazarsın artık canım bakalım doktorun ne dicek? 😌
Ps15 Busraoz Ben de 29+4 yorulunca, çok yürüyünce karnımın alt tarafında bir ağrı oluyor ama regl ağrısı gibi hiç yaşamadım ki regllerim çok ağrılı geçerdi. Doktorunuza sorabilirsiniz geçmiş olsun.
Yesimmkayra Bende 27 +5 haftalığım benimde sağ kasığıma vuruyor sancısı gibi adet sökülcekmişim gibi oluyor sorduğumda normal dedi doktorum rahim genişleme yapıyormuş bugünlerde bende alt bölgemde nokta nokta sancı oluyor yorulunca yaşayan varmı benim gibi
Busraoz Yesimmkayra Evet doktorun dediği gibi rahim genişliyor o ağrılar 29’da tam olarak başlıyor galiba ama🤭 doğurana kadar da devam hamilelik 29’da başlıyormuş onu anladım
Yesimmkayra Busraoz sanırım bende kendimi çok dinliyorum ilk gebelik olduğu için ama bişey olmaz Rabbim güç kuvvet versin tüm hamilelere
Busraoz Yesimmkayra Aynen öyle ilk olunca insan daha çok tedirgin oluyor sanki. Ben aslında aşırı rahattım da bu son iki haftadır ara ara aşırı endişeleniyorum. İnşallah zamanında sağlıkla alırız kucağımıza❤️
Acemikuzu Normal ağrıymış bebek Doğum pozisyonu alıştırmalarına başlıyor merak etme dedi kafasına yer açıyormuş minik canavarım😁