Cansutgy91 4 hafta 3 günlük hamile olduğumu düşünüyorum kızlar bugün ilk defa doktora gittim kese gözüktü değerim de 717 çıktı . İkiz olabilir mi sizce ya da daha mi büyük acaba ?
Ilaydamuslu Cansutgy91 valla benim 4 haftalıkken 75 çıkmıştı canım seninki sanki yüksek çıkmış bildiğim kadarıyla ikiz olabilir bence yoksa benim mi çok düşük çıkmış anlamadım ama kağıtta normal değerlerdeydi benim
Muallimehanim Cansutgy91 4 haftalıkken değerim 4.815 di :) ama tek ikiz değil. Bünyenin hormon üretmesiyle alakalı bir durum demişti doktorum
Cansutgy91 Rabiaa05 kesen gözükmüş müydü seninde canım ? Şimdi ne kadarlık kalp atışını duyabilmek için heyecanla bekliyorum artık :)
Ilaydamuslu Rabiaa05 ya nasıl oluyor benim 4 haftalıkken 75 çıkmıştı korktum şuannn 5 haftalıkken de 250 çıkmıştı şuan 7. Haftadayız daha gitmedim doktora
Rabiaa05 Cansutgy91 kese gozukmustu canim iki hafta snra gel kalp atisini duyalim demisti ama ben uc hafta sonrasinda gttim garantiye almak icin 7+5 de kalp atisini duymustum
DnHazrlklar Ilaydamuslu kaç gün sonra değer 250 olmuştu acaba benim 5 haftalıkken 90 çıktı bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde 4. Haftada 5833 çıkmıştı geç döllenme olabilir dedi doktor Çarşamba keseyi görmek için gideceğim
Cansutgy91 Ilaydamuslu az değil canım bi sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle kötü hiç biişey getirme aklına
Cansutgy91 Symsznn hemen hemen aynıyız senin ne kadar canım şimdi ?yarın bir daha kan vericem başka değerlere bakıcakmış neye bakıcak anlamadım ama
Cansutgy91 Muallimehanim ooo senin baya yüksekmiş :) hayırlısı canım yarın bir daha kan vericem değerlere bakıcaz dedi ama neye bakıcak anlamadım
Yasemin-24 Cansutgy91 ikiz olacağını zannetmiyorum cnm benim ki dört haftalık 4300 falan cıktı 🐣 Yine de belli olmaz tabi 😊
Ilaydamuslu DnHazrlklar benim 4 haftalıkken 75 çıktı 2 gün sonra gitmiştim sanırım tam hatırlamıyorum 2 gün sonra geldiğinde 2 kat artması lazım normal gebelik sayılması için demişti ozamanda 250 çıkmıştı
ktnzehra49 ben şuanda 5+2 günlük hamileyim salı günü test yaptım ve sonucum 1647 çıktı haftaya hastaneye gidicem acaba benim ikiz olma ihtimali var mı
Cansutgy91 ktnzehra49 hayırlısı olsun ben bugün sordum 2 günde 2 kattan fazla artarsa ikiz olup olmadığına karar verebiliriz dedi