Duygu_lu Mirayemir benim ilk değil ama yine evham yine pimpirik 😂 gerçi aradan geçmiş 9 sene sanki ilk gebeliğim
Defnelif89 Ya benim 37 ye girdi. Ama karnimin sag alt kisminda bir agri dokunnca aci hissi var. Kontrle gittim bebek kanala girmis dedi. Ama agrim devam ediyor. Sisligi hissediyorum. Korkuyorumda. Bilginiz varmidir
Duygu_lu Defnelif89 bendede agrı ile dolgunluk hissi var benim bebeğimde yola girmiş artık hazırda bekliyor canım sanırım aynı durumdayız geçen hafta gittim söylediğimde artık her şikayet normal dedi doktorum
Defnelif89 Duygu_lu Doktora gtmeme ragmen telaslanyorm bisi var dye bebegimin harktlerni hisstmsemm eger dahada korkardim😦
1Tecrubesizannee Duygu_lu 34+1iz aşırı derecede bel ağrısı ve kaburga da batma hissi var sadece. Bide bu hafta biraz yani ara ara kasikta agri olmaya başladı. 38i bi gorseydik ne iyi olurdu :)
Duygu_lu 1Tecrubesizannee ah canım hepimizin hedefi 38 inşallahhh inşallahhhhh Rabbim sağlık versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹 sabır az kaldı
Defnelif89 Duygu_lu Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin. Annelik zormus. Hep derlerdide kulaktan cikardi kardesim😊😊
espalp Duygu_lu ne güzel cesaret etmişsiniz ikinciye 😬 ben zirvede bırakmayı düşünüyorum bir 😂 insan içinde bi can taşıyorken telaş yapmadan duramıyor bence 🙏🏻
Duygu_lu espalp oğlumun kardeşi olsun istedim hemde oda çok istedi bir gün kararımı bir sözü değiştirdi Anne dedi sen ablana gidiyorsun abine gidiyorsun ben büyüyünce kime gidicem bir kardeşim bile olmayacak mı deyince haksızlık yapmak istemedim canım 🥰
espalp Duygu_lu ne kadar güzel demiş oğlunuz 🙏🏻 Çok duygulandım okurken 💞 Eminim çok iyi bir ağabey olacak🧿
Prensimvarrr 33+2' yiz bizde .. Kalp çarpıntısı olan var mı bu haftalar da nefes almaya bile korkuyorum resmen.
Duygu_lu Prensimvarrr canım bende vardı çok çarpıntı kanım düşük çıktı kan ilacını ikiye çıkardı bir aydır düzeldim
Duygu_lu espalp biz merhametli bir evlat yetiştirmeye çalışıyoruz inşallah kardeşide ona benzer tek çocuk kardeşe haksızlık emin oldum ki haklı Allah nasip ediyorsa eğerki sağlık ve durumda varsa iki karardır 🥰