Demrl DnzNhr benim sağ sol iki tarafa da arada toplanıyo bana normal dedi doktor benim kendi doktorum yoktu başka doktora gittim bilmiyorum yani güvenemedim de pek doktora
DnzNhr Mervesnck valla cnm canım yanmasaydı İnan endişe etmezdim ki bu 2.çocuk hani vucüt gerilir ya ilkinde yaşamadım hiç bunda bildiğin çıkarcasına 😳
Nur___ DnzNhr 28+4 bende de oluyor bi an karnım sivri oluyor,sert oluyor ama sonra gevşiyor, ayın 4 ünde muayenem vardır bakalım sorucam,, normal deniyor ama sormakta fayda var
Cookie_the_pomy DnzNhr Merhabalar bende 28e girdiğim ilk 2gün aynı sıkıntıyı yaşadım. Şimdi sonuna yaklaşıyoruz. Sanırım rahim ve bebek büyüme atağında olduğunda. Aşağı bası ve karında sertleşme oluyor. Onun dışında 24. Haftadan beri de Braxton-Hicks kasılmaları da yaşıyorum bi kaç güne azalacaktır.
DnzNhr Mervesnck cnm gittim doktora yorgunluktan öyle toplanma ve sertleşme olabilir dedi tamda sağımda poposu varmış onuda söyledi magnezyum içicem birde şekerim yüksek çıktı 😬 100 mg lık şeker testi istedi onda kesin sonuç çıkacakmış bakalım🤷🏻♀️ Birde kan uyuşmazlığı iğnesi vurulucam sipariş vermem gerekiyor eczaneye😬
Mervesnck DnzNhr cok gecmis olsun canim ya bende gidicem 7-8 inde insallah ozamana kdr problem yoktur insallah dinlenip dikkat edicem kendime analik ne zor 😬