TunarinAnnesi Deletedmom00313 Beyza78 Ekim8 _vesileaksoy Rbs111 kitapkurdu kizlar banami oyle geldi yoksa bu ucuz teste bile silik Cizgimi var ? Adetim geceli 6 gun kan vermisdim 3 gun gecince 0,1 di
TunarinAnnesi Deletedmom00313 sende de silik cizgi var InsAllah hepmiz hamile oluruz 😄🤰🏻🙏benimde test silik 5 gundur ama kanda cikmadi simdi yaptim yukardaki testi bak bi
TunarinAnnesi Deletedmom00313 3 gun gecdiyinde kanda cikmadi bekliyorum 10 gunun olsun adet olmadigim yine kan vericem
Deletedmom00313 TunarinAnnesi aynen canım öyle yap zaten kesin sonuç için adet geciktiği gündem itibaren 1 hafta bekleyin diyorlar biz acele ediyoz 🙈
Gulbeyazk Deletedmom00313 bende silik bi çizgi gördüm ama çok silik Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Reyhan_boztoprak Deletedmom00313 var canım bence 😘aynısı benim de başıma geldi hemen git betana baksınlar ❤️
Deletedmom2224 Deletedmom00313 hayalet çizgi var ama genelde böyle çizgiler negatifi gösteriyor bir de bu markaya yanıltıyor diyorlar isterseniz başka bir test deneyin
gozdem06 Deletedmom00313 bence var canım betan düşük olduğu için çok silik çıkmış.yarın kesin kan ver
Deletedmom00313 gozdem06 pazartesi günü kan vermeyi düşünüyorum haftasonuna denk geldiği için acilede gidemiyorum yapmıyorlar gebelik testi 🙄