Tazeanne0134 Deletedmom00313 üzmek istemem ama yok kuzum eğer adetin yakında erken gebelik testi yap varsa çıkar zaten hayırlısı olsun inşallah canım
Semaa12 Deletedmom00313 erken gebelik testi alirim senin yerinde olsam yarin ilk idrarimla yaparim onda varsa daha net cikar emin olabilirsin
_vesileaksoy Deletedmom00313 valla ben net goruyorum ikinci cizgiyi bence bebis var 😍😍 görmüyorum dedin ya ona ithafen yazdim 😂 gunlerce bekledik pazartesiye kadarda bekleriz evelallah 😚
TunarinAnnesi Deletedmom00313 Beyza78 Ekim8 _vesileaksoy Rbs111 kitapkurdu kizlar banami oyle geldi yoksa bu ucuz teste bile silik Cizgimi var ? Adetim geceli 6 gun kan vermisdim 3 gun gecince 0,1 di
Deletedmom00313 Rbs111 bizim burda acilde yapmıyorlar doktorları öyle talimat vermiş 🙄 hastanede öyle bir kural yol yani tamamen doktorun kendi kuralıymış sinir oldum onlarada zaten oyuzden sğalıkocağına gidicem pazartesi
Deletedmom00313 _vesileaksoy aynen canım ya bu ay resmen beklemekle geçti günler üç gün daha beklerim ne olcak 🙈
Beyza78 Deletedmom00313 ayrıca ben adet günüm geçmeden 2 gün önce bile yaptım yani doğeu sonuç veriyor
Beyza78 Deletedmom00313 benimde ikinci cizgim çook silikti 3 defa daha yaptım sabah erkenden daha belirgin çıktı şuan 5 haftalık hamileyim bu tarz testlerde bir kaç defa yapmak gerekiyor