• Gebelik
  • Acill🙏Hamilelikte el ayak şişmesi

Kızlar merhaba 33 haftalık hamileyim ayaklarım ara ara şişerdi ama bugün ellerimde şişti bu haftalarda olupta yaşayan var mı? Yada bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı
    Smraa biz daha 21 haftadayız ve ellerim ayaklarım şişer hergün artık doğumakadar böyle 😞
    Smraa ben 29 haftalıkken ayağım elim şişti ama o gün de köydeydim tuzlu çekirdek yemiştim ve evdeki gibi uzun süre bacaklarımı uzatamamıştım o yüzden hem ayaklarım hem ellerim şişmişti şimdi düzeldi çok şükür tuza dikkat et bol su iç bide olabildiğince ayaklarını hep uzat
      Bende 9 aya girince başladı ayagım da şişlikler ama cok şükür ki çok fazla olmadı 🙏 ara ara yürüşüyüş yap uzan dinlen ayaklarını yukarı kaldır filn egzersiz yap faydası oluyor ben öyle yapıyorum
        PembeKoala çok su da içiyorum aslında ilk defa böyle oldum tuzu daha da azaltırım çok saolun
        Ysmn-ibrhm özellikle yürüyüş yapmıyorum ama evin içinde hiç durmuyorum dip bucak temizlik yapıyorum anca
          Smraa zaten benim ilk şişlikler im temizlik yaptığımda oldu sürekli ayakta durmak veya sürekli oturmak etkiliyor herşeyi kararınca yapınca düzeliyor ama
          Smraa canim bi tansiyona baktır istersen tuzlu ve hamurdan da uzak dur ayaklar yüksekte olmak şartıyla bol istirahat et