rukiye-02 Helin2727 eşim bana muz ve kaşar aldı yemem için zorluyor bunlar bebeğe kilo aldırıyormuş dediğimden beri ama ben zorlanıyorum onları yemekte sadece ayran içebiliyorum sütten cevizden bademden fındıktan ay herşeyden tiksindim
Helin2727 rukiye-02 😄😄😄 ben çok şükür hiç bişeyde tiksinmedim önüme ne geldiyse göz haki kadar yedim 😄
glnperihan Hamileliğin başından beri pekmez yedim birde canım 5.ayindan sonra cnm hep soğan çekiyor bilmiyorum sonra pekmezi bıraktım bebek kilo alıyo diye
Helin2727 glnperihan pekmez kilo aldırıyor mu🤔daha yeni öğrendim vallah bende kansızlık var ben hergun 2 kasik yiyorum
glnperihan Helin2727 bende bi kişiden duydum sonra internete öğrendim ama şey tabiki kansızlık için birde sağlık ocağında vegaferon verdiler onu kullanıyorum
rukiye-02 Helin2727 bizim kızın da kolları boğum boğul olacakmış ki babası öyle ısıracakmış ondan bu bebeğe kilo aldırma çabaları 😊
Helin2727 rukiye-02 ne güzel düşünmüş ya inşallah sağ sağlim alırsın kızını kucağına allah herkeze nasip etsin canım benimde kızım olucak 👼♥️