Blgzr_58 Arkadaşlar merhaba sizlere bir konu danışmak istiyorum tabi ki doktor daha iyi bilir ama başına gelen var mı merak ettim ben 45 bazen 50 günde bir adet oluyorum en son adet tarihim 3 Temmuz 27 Ağustosta idrar testi yaptırdım pozitif çıktı sağlık ocağında kan verdim değerim 8549 çıktı sonra kadın Doğuma gittim doktor dedi yaklaşık 8 haftalık dedi ultrasonla baktı keseyi gördü çok küçük 2 haftalık olarak gözüküyor ters bir durum var dedi tekrar kan verdim iki gün arayla kan testinde ki değerim 19667 olmuş doktor sonucu beğenmedi Cumartesi günü aç karnına gel müdahale edebilirim dedi tekrar kan tahliline bakacak sonuca göre müdahale edicek değerlerim gerçekten düşük mü kafam çok karıştı bebeğimin benimle olmasını çok istiyorum başına böyle bişey gelen var mı ❤️❤️❤️
Medine_1992 Blgzr_58 canım bthcg ile ilgili problem yok gibi ama Baska sebepten demiş olabilir mi kalp atışı alamamış olabilir mi sen gördün mü bebeği ultrason da
deletedmom309 Blgzr_58 kesinlikle ve kesinlikle başka doktora görün derim arkadaşım 😊 Rabbim hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin 🤲🏻
MrsClk Bence hemen müdahale etmelerine izin verme biraz bekle kese görülmüş sonuçta demekki dış gebelik veya mol gebelik değil.. bende sizin gibiydim 60 güne kadar çıkardı adetim haliyle yumurtlama zamanı belli olmuyor o yüzden son adet tarihi haftası ile ultroson haftası tutmamış olabilir
Blgzr_58 MrsClk iki ihtimal var dedi ya geç döllenme olmuş ya da sağlıklı gebelik değil dedi bende hemen müdahale ettirmek istemiyorum en azından birkaç gün daha beklemek istiyorum
Blgzr_58 Mmucizem kafamı çok karıştırdı doktor bugün başka bir doktora göstericem sonucumu teşekkür ederim bu arada cevabın için canım 🥰🥰
lifewater87 Blgzr_58 Cnm bnm artisin yukselerek devam ederse sakin moralini bozma son adet tarihini de unut simdilik bebek gozukup kalp atisi duyulduğunda sana baska bir son adet tarihi verecek ona gore hesaplamalar yapilacak gonlunu ferah tut
Blgzr_58 Medine_1992 sadece keseyi gördük iki haftalık olarak görünüyor dedi iki haftalık olsa bile değerlerin yine düşük dedi anlam veremedim bir türlü canım ya
Blgzr_58 lifewater87 inşallah dediğin gibi olur canım ya bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok bekledim onu tüp bebek yaptırdım tedavi oldum olmadı bıraktım herşeyi hamile olmayı düşünmemeye başladım öğrendim ki kendiliğinden hamile kalmışım
Medine_1992 Blgzr_58 ne alaka ya değerin gayet yüksek kişiden kişiye değişiyor o değer 🙄dedikleri gibi canım biraz daha bekle başka doktora git sonuçta kesen oluşmuş bir iki hafta içinde kalp atışı alınmalı
MrsClk Blgzr_58 Blgzr_58 ben dün 5+1 de kan verdim 2580 falan çıktı yükselmelere bakıldığı için gayet iyi denildi.. sen en kısa sürede başka doktor bul canım çok ilginç gerçekten
ant2602 Blgzr_58 değerin düşük değil ki gayet güzel ben doktorundan hiç bişey anlamadım. Çok değişik konuşmuş
Medine_1992 Blgzr_58 canım bugün 30 agustos devlet hastaneleri tatil özel hastaneyi de aramadan gitme tatil ya ben rezil oldum sabah hastaneye gidip 🙄
Blgzr_58 Medine_1992 evet bugün resmî tatil doğru aynen özel hastaneyi arar giderim çok sağol canım 🥰🥰
Medine_1992 Blgzr_58 ben rezil oldun sen olma canım 😌içinide rahat tut ben ilk gittiğinde doktor dış gebelik boş gebelik saglık sız gebelik bütün kötü ihtimalleri saydı doktorlar genelde kötüyü söyler sen gönlünü rahat tut iyidir bebişin inşallah 💕