LINDAMAY Canim manevi baglilik yasamissin ama kocaninda ztn iyi bir derse ihtiyaci varmis ben senin arkadasin ya da kardesin olsaydim onu bi guzel benzetirdim aslinda bana sorarsan internet ustundeki yazisma bosanma sebebi degil bi iki tehdit eder korkutur bu seferlik affediorum der ustunu kapatirdin screen shot aldigina gore bi de arkadaslariyla geyiginu yapmislar yani bi kendini ispat etme cabasi da var yani ciddi bise gibi gelmedi ha icegini en iyi sen bilirsin tabii ama diger anlattigin seyler onemli evlilikte 1 cinsellik 2 maddiyat onemli hele ki cocuk dogduktan sonra ee senin cinsel ihtiyaclarini karsilamiosa sisme kadin alsin otursun ne demek kendi ihtiyacini gormek biz kadiniz bizimde ihtiyaclarimiz var neden bastiralim yani sonra maddiyat madem evin finansini sen sagliosun birak gitsin cocugunun rizkini bi de paylasicaksin yani evliliginde tutulur bi yan yok ki tek sey kimsesizlik nerden biliosun hayatin karsina cok iyi bir es cikartmayacagini! Bunlar benim fikirlerim kendin icin iyi olani en iyi sen bilirsin Senin icin dua
edicem Allah en hayirlisi neyse herseyi oyle versin