LINDAMAY Rabbim size bağışlasın yavrunuzu 🤲🏻 Dilerim bundan sonraki hayatınız daha güzel olur 😌 okurken ister istemez kendimi sizin yerinize koydum Rabbim güç versin gerçekten zor hemde çok 😖 el kadar bebe ve bitmiş bir evlilik çok üzgünüm adınıza Allah yavrunuzun yüzüne gülsün inşAllah 🤲🏻
Ben böyle güçlü asil bir kadın daha tanımadım yazdıkların çok üzücü içinde bulunduğun durum çok kötü ama biliyorum ki sen bu güçlülükle kararlılıkla o tertemiz düşüncelerin ve kalbinle herşeyin üstesinden gelebilirsin ve en önemlisi Rabbim sana bir derdi verirken yanında en güzel sabrını hediyesinide vermiş naz lina çok ama çok şanslı büyüdüğünde sürekli diline getirecek hatta dolayacak olan sözü bu olacak iyiki sana sahibim iyiki benim annemsin diyecek çünkü bu devirde kadın olmak çok zor çok.. Allah yardımcın olsun .. Ve ağlayarak yazıyorum bu msjı sana herşeyden önce sen yetimsin kanatsız kimsesi olmayan bir meleksin Rabbim seni evladına evladınıda sana bağışlasın hep mutlu olun inşallah gireceğin her yolda Rabbim yoldaşın olsun 🙏🏻
Güzel kadın ve güzel bebek yolunuz açık olsun ❤️
LINDAMAY Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun😔 Eşin kendini affettirmek için bir şeyler yapmıyor mu aynı evde kalıyorsunuz ben olsam kapında köpek olur affettiririm ne olursa olsun
LINDAMAY bende 8 gün önce Doğum yaptım ve her cümleyi tüylerim diken diken okudum ne desem bilmiyorum ama sadece rabbim yavrunuzu size bağışlasın ve çok güzel bir ömrü olsun inşallah Allah yardımcınız olsun ❤️🤲🏻🙏
LINDAMAY bende boşanıyorum ve çok mutluyum bebeğimle asla duygum yok ona toz bulutu gibi kaybolup gitmesini çok isterdim.
    Nasıl güzel bir insan nasıl güzel bir kadın ve nasıl muhteşem bir annesin sen🥰 okuduklarımdan mutsuzluk değil herşeyi rağmen umut kokan bir kadın olduğunu anladım 😇 helal olsun sana👍Kızınla sağlıklı huzurlu mutlu yılların olsun 🙏🙏🙏🧿
    Çok güçlüsün hep güçlü kalmanı diliyorum ❤️ Yarının bize ne getireceğini bilmiyoruz senin için güzellikler diliyorum 🙏🏻
    LINDAMAY ah be kuzum seni hatirladim o postunuda hatirladim. Ve aldatilmaya karsi direkt tavrini koymandan dolayi cok takdir etmistim seni. Ama simdi boyle hikayeni okuyunca icim bi buruk oldu uzuldum. Iyice dusundun mu bosanmak icin. Bu arada bebegini saglikla buyut insallah
    Tgce16 bir bitiş bir başlangıç olmuş. Ama siz çok güçlü bir bayansınız bu gücünüz kızınızı yanlız büyütmeye de fazlasıyla yeter. Çok zordur mutlaka ama benim başıma gelse ne yapardım diye bi düşündüm sanırım ben sizin kadar güçlü değilim. Rabbim yardımcın olsun sağlığını senden almasın ki kızınla beraber mutlu bir yaşam sürün.
    LINDAMAY yaşadıkların için ben çok üzgünüm ama senin anlattığından anladığım kadarıyla sen çok güçlü bir kadınsın kızın sana Allahın izniyle hayırlı bir evlat olsun inş Allah yardımcın olsun.Bu hayat senin karar senin ama sana tek birşey söyleyebilirim ki benim bu hayattan öğrendiğim tek şey yaptığın ve kendi kararlarından hiçbir zaman asla "PİŞMAN OLMA"....
    LINDAMAY Çok duygulandım okurken. Allah sizin ve bebeğinizin yardımcısı olsun 🙏 Nez lina ‘nın çok güçlü bir annesi var 💜 Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🌸🍀
    LINDAMAY içim sızladı gerçekten Rabbim yardımcınız olsun o kadar kolay ve güzel bir hayat yaşayın ki kızınla birlikte rabbim hiç zorda bırakmasın sizi
    LINDAMAY kızınız sağlıkla huzurla büyüsün. Çok şanslı, çok güçlü bir annesi var, siz omuz omuza olduktan sonra dünya karşınıza dikilse vız gelir. Ama dünya karşınıza filan dikilmesin dilerim artık her şey çok, çok güzel olsun hayatınızda. Biz kız annelerinin çok mühim bir görevi var; kızlarına boyun eğmemeyi, ayakta kalmayı, erkeğin karşısında kendini ezdirmemeyi öğretmek. Siz tek celsede bu işi yaptınız kızınıza daha büyük bir örnek olamaz. Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama hayat sizin bu kararlı ve dik duruşunuzla çok daha güzel olacak. Gurur duydum inanın. Hakkınızda hayırlısı olsun güçlü, güzel, kararlı anne🌿
    LINDAMAY Resmen okurken ağladım. Rabbim yardımcın olsun sen güçlü bir kadına benziyorsum asla pes etme. Yavrun için dimdik ayakta dur.