11Nisan Ben de 25+5 haftalık hamileyim ikizlerime 😊 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza 🙏🏻
Gizemre93 Mmucizem çok şükür benim bi sıkıntım olmadi hamilelik boyunca dr un öyle dediyse inşallah sağ saglim duyarsınız içini ferah tut canim Allah kucağımiza almayi nasip etsin
Ibooya Mmucizem ben varim canim 2.denemem ile çok şükür 36+3 gunluk hamileyim 16 gün sonra melegime kavuşacam insallah
Sinem0070 Bende varım İkinci denemeylen Hamile kaldım Elhamdulillah Çift yumurta ikizlerime hamileyim 25+3 haftamdayız rabbim herkese nasip eylesin
NergizG Mmucizem bende de oldu aynısı canım hatta kanamam oldu bende cok korkmuştum. Sağlıklı tüp bebeklerde oluyomuş öyle. Kesenin altında olunca sıkıntı olmuyo
Mislimelek Mmucizem 7. Haftada çok şiddetli kanama yaşadım kesenin arkasında 14. Haftaya kadar leke leke sürdü be 1,5 ay yattım bu dönemde ondan sonra çok şükür herşey yoluna girdi ☺️
mmrv Mmucizem Benim canim ilk denemede kizim oldu.. Dogdu 9 aylik olduk bile zaman hizli geciyo💜Sağ salim kavus sen de.
Zeydo Bizde ikizlerimle 22+4 olduk 🤲 şimdiye kadar her şey iyiydi ama serviks kısaldığı için iki gün önce serklaj oldum. Doğuma kadar yatmam gerekiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Suna_Aysal Mmucizem benimde 5. haftadan 10. haftaya kadar hafif lekelenmelerim oldu .. tüp bebekte sIK rastlaniyormus bu duruma sanirim . Cok sükür ondan sonra hersey yoluna girdi