Kubra_ali çok doğru dedi o bana da işte biz kadınlar aceleciyiz tüp bebek yaptırmaktan o kadar aceleci davrandık ki ama hep Allah bana bişeyleri engel veriyordu bende hüngür hüngür ağlardım niye engelliyorsun diye töbe 😭😭para denk gelmezdi ilaç bulunmazdı doktora giderken arabamız köprü altında suda kaldı anlamadık biz ilk yaptırdık tutmadı sonra ikinciye başka doktora karar verdik oda hep terslik aksilik transfer oldu eve döndüm ilaçlar Benim yumurtaları aşırı şişirdi ben idrar atamaz olmuştum yani tüp bebekte ohss o dönemde 35 gün ölümle pençeleştim bebeklerim ikiz tuttu öldüler 7-8 tane doktor bakıyordu ciğerlere kadar su dolmuştu eşime doktor kaybedebiliriz giderek kötüleşiyor durumu demiş ve 14. Gün sonrası Allahım canımı bağışladı kurtuldum eşimin de dediği gibi ben vaktinden önce istedim vaktinden önce kaybettim 😭😭😭sonra o zor ağır hastane sonrası panik atağa yakalandım hala çekiyorum sen sen ol kimsenin ağzına bakma önce can yani sen siz mutlu huzurlu olun Allahım zamanında nasip eder ben tüp bebek işini bıraktım ve 6. Ay hamile kaldım normal çok sevindik ama dedik keşke bir sürü maddi manevi döküldük zamanı geri alma imkanım olsaydı eğer kesinlikle tüp bebek yaptırmazdım memlekete gittiğimizde o karına bakışlar iğneleyici konuşmalar hani yokmu diye boş boğazlar siz sakın dikkate almayın dünya tatlısı bir oğlum var o 20 aylık iken yine normal hamile kalmıştım boş gebelik oldu kürtaj oldum dedim Allahım oğlumu verdin ya vardır bir Hikmet’in sonra yine 6.ayda kızıma hamile kaldım şimdi onu bekliyorum taktir ve tevekkül