Kubra_ali kuzum biz 9 ay boyunca uğraştık ne yaptıysak olmadı 3 defa denedik ve hüsran ve sürekli ağlıyordum sonuçları öğrendikten sonra esim sinir oldu sonra bu saatten sonra test yapmicaksin uzulmiceksin Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur dedi baktim ben üzülünce esim de üzülüyordu. Unuttum gibi oldu o zamanlar bu uygulamayı dahi kullanmıyordum bir hamile görünce icim burkuluyordu doktora gittigimizde bi sıkıntı olmadığını 1 seneyi geçerse o zaman araştırır tedavi ne gerekiyorsa yaparız demişti esimde aklima getirmemek icin unutmam icin şehir şehir gezdik sonra bi arkadaşım aradı hamile Gülsevim bugün bir rüya gördüm sen hamileydin ve erkek bebeğinin olacağını gördüm benim icin bugün bu test yapar mısın demişti bende uygun bi dille istemediğimi soyledim ama hergun arayıp test yapmamı istiyordu bende yapıyım da belki susarsın diye dalga geçmiştim esim test alıp geldi ve yaptigimda çift çizgiydi 😱 inanmadım test yanlıştır diye düşündüm eşime gösterdim esim şok oldu ve direk hastaneye gittik kan verdik sonucları bekliyoruz bende hicbirsey yoktu ama aman nasil olsa negatif çıkacak test yanlıştır diyip geçiyordum sonuçlar çıktı doktor çağırdı beta hcg 7500 tahmini 5 haftalik gebesiniz yarin kadın doğuma gelin demesiyle gözümden yaşların dökülmesi bir oldu hastaneden çıktığımızda 2 saat boyunca mutluluktan oturup ağlamıştım velhasıl kelam cok uzun oldu özür dilerim sana umut olur benim söylediğim bebeği kesinlikle getirme aklına 💕 cok etkiliyor çünkü Allaha bırak dualarını eksik etme Rabbim seninde yüzünü güldürecek inşallah🙏💕😊