alyavetuna Reparista ayyy hadi az kalmış insallah😍😍😍 haberdar et bizi de bende bu hafta gideceğim sezen hanıma. Peki gece falan olsa doğum geliyor mu ki
Reparista alyavetuna evet canım az kaldı ama daha var gibi şuan hiç bir doğum belirtisi yok.Geliyordur özeldeki dontorlar geliyor genellikle şehir dışında, izinde vs olöazsa diye biliyorum 😊 Sen kaçıncı haftadasın medikale ilk kez mi gidiceksin
littleangel Berna9227 emin misiniz?? bize Doğum 4 bin dendi ama 🙄 Medical de 4bin, ncr de 3.500 müş Abdullah hocanın
alyavetuna Reparista evet ilk olacak defalife gidiyordum memnun olmadigim için sezen hanıma geçmek istiyorum bende 😍 hayırlısı ile gelsin insallah
seymaaygunsafca Reparista cnm epidural al Cnkü sana yemin ederim 5 dk 4 cm açıklıkla gtmstm ben 5 dk 10 dk gbi bir sürede tam açıklık oldu doğumum toplamda 2.5 saat sürdü şancı ile birlikte .epidural açılmayı arttiriyormus
Reparista seymaaygunsafca kız zaten benim ağrı eşiğim çok düşük bence epiduralsiz biraz zor gibi geliyo bana 😁 Maşallah diyeyim inşallah benimkide kısa sürer
seymaaygunsafca Reparista valla anlamadım cnm Allah güç veriyor diye dsnyrm rahat düşün rahat olsun insallah