Zamaneogretmen Merhabalar kızlar şuan 16 haftalık hamileyim. Artık bir doktora bağlanmak istiyorum. Özellikle herhangi bir problem olmazsa normal doğumu çok istiyorum. Normal doğumu daha çok destekleyen bir doktor öneriniz var mı acaba? Bir de internet yorumlarında Abdullah Göymen'i çok övmüşler özel klinik olduğu için ücretlerinde çekimserim fiyat konusunda bilgisi olan var mıdır?
seymaaygunsafca Zamaneogretmen sezen buko normal doğumu çok destekliyor bende sonradan gittim ama memnunum medical park ta muayene ücreti 120 tl.dogum:2500
alyavetuna Zamaneogretmen yaaa inşallah güzel öneride bulunurlar bende hala arayış içindeyim 😔27 haftalık oldum
Gzmd Zamaneogretmen canım kesinlikle Şahin Korkmaz yaşam hastanesini denemeni isterim ben 4 hastane değiştirdim Suan 39+4 üm Sahin hocaya devam ediyorum ve riskli bir cok durumum oldu gece bile gitsem ebeler bile cok ilgililerdi tavsiye ederim
littleangel Berna9227 emin misiniz?? bize Doğum 4 bin dendi ama 🙄 Medical de 4bin, ncr de 3.500 müş Abdullah hocanın
seymaaygunsafca Reparista çok iyi cnm yarn sabah 8.30da randevum var benm 39 Hftaligz insallah gelmiyor bebiste
seymaaygunsafca Reparista gittim bgn cnm 2 cm açıklıgim varmis çatı muayenesi yaptı dr çatım müsaitmis normal doğuma cok skür artk bol bol yüruys birde merdiven cikcam bu hafta doğsun
Reparista seymaaygunsafca ay hadi kolaylıkla doğsun minik kuş 😍 Çatı muayenesi nasıl geçti peki sezen hanım kendi yaptı değil mi
seymaaygunsafca Reparista aynen cnm sezen hanım.yapti cok kolay geçti hic cekinme kasma o kadar abarttiklari gbi degl
seymaaygunsafca alyavetuna sezen bukoya git.gercekten ben şimdiye kadar niye girmemişim diyorum.kendime kızıyorum
Zamaneogretmen seymaaygunsafca sezen hanımı çok duyuyorum ben de medicalparkda doğum sonrası yapılan testlerde fazla ücret alıyor dediler doğru mu acaba? Sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza :) unutmazsanız bize de yazın lütfen deneyimlerinizi
alyavetuna seymaaygunsafca canım ya bişey sorucam haftaya sezen hanıma.gidecegim muayene inşallah şeker yüklemesi de yaptırmam lazım ne kadara yaptırdın hatırlıyor musun