Mrlorki Pnar123 sabah 1 tane dramamine ardından akşamüstü yine 1 tane daha dramamine…gece 12 gibi 2 tane prilam…Dr tavsiyesi yle kullandım ama bıraktım şimdi…
Pnar123 Mrlorki demekki bünye ile alakalı vallahi çok üzüldüm sana da çok berbat mide bulantısı Allah yardımcın olsun sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah geçecek bu günlerde öyle düşünelim🤗
Yasemin_35 Kcitop Merhaba kaçıncı haftadasınız? Ben 13 oldum, bulantılarım 3-4 gündür ciddi anlamda hafifledi ama hala yediklerim değişmedi. Kahvaltı ve meyve… Bazen çubuk kraker, bazen peynir ekmek… Et,sulu yemek,balık bunlara geçemedim henüz.
Kcitop Yasemin_35 Merhaba bende 12. Haftadayim bulantılarım azaliyo sanıyorum ama dikkat etmezsem tekrar basliyo. Bende peynir ekmek tüketiyorum genelde. Bulantı ilacı kullaniyo musun? Ben kullanıyorum. Kullanmadığım takdirde daha kötü oluyorum.
Yasemin_35 Betul78 Merhaba, yemek yiyebiliyor musunuz peki? Bence de prilam hayattır. Bir gün içmeyi unuttum, kahvaltı dahi edemedim.
Ela20 Ebru9360 doktora uygun görürse hamileler için uygun bulantı hapı var onu kullanın rahat eder beslenmede sorun yaşamazsınız
Yasemin_35 Kcitop Ben de kullanıyorum, prilam, gece yatmadan 2 tane. Kullanmazsam nasıl olurum bilmiyorum. Her gün kusuyordum, kusmam azaldı ama akşam/gece bulantım oluyor hala, bir de midem ekşimeye yanmaya başladı.
Kcitop Yasemin_35 Bence bırakma ilacı emin olana kadar geçecek inşallah bu durum. Bazılarının 3 ay da bitiyo sanırım senin geçmedi öyleyse.