Mmmerve123
Mervecim sana sadece su soylemek istiyorum.
Evlilik 3 maymunu oynamak demektir.
Örnek annene eşin laf söylese senin zoruna gitmezmi işte senin eşinin zoruna gidende bu.
Sen şu saatten sonra ariyacaksin halini hatrini sorup kapatcaksin teli. Şimdi diyiceksinki demesi kolay dur sana kendimden örnek vereyim şimdi anlarsın . Benim eşim dünyalar iyisi Allah razı olsun. Ha dört dörtlük mu asla hiç birimiz değiliz. Annesi farklı şehirde benim ailemse bana 5 dakika benim ailem evimize gelince eşim napcani sasiriyo önlerine çayını koyuyo oturuyo konusuyo bazen hadi kalk annenlere gidelim diyo ben yorgunum diyip bazen kendi annemlere gitmiyorum. Peki bunun sebebi ne sence eşim benim aileme neden düşkün. Ha şimdi anlatcaklarimdan daha iyi anlayacaksin. Aynı senin kayinvalden gibi kayinvaldem var laf sokmayı arkadan konuşmayı sever. Ama ben napıyorum sence onun ailesi geldiğinde öyle güzel hürmet ediyorum ki laf soksada gülüyorum eşime diyomki yasli kadın ben nediyimki diyip guluyom esimde guluyo. Diyorum eşime hepimiz yaslanicaz bugün varlar yarın yoklar biz yine onları sevip sayalimda diyorum. Ve eşim dahada bana baglaniyo ve dahada aileme düşkün oluyo. Yani demem o ki sevmesende seviyo görün . Onlar bı zaman sonra hayatnizda ister istemez olmicaklar sen ve eşin çocukların olcak. Senin en güzel yapacağın şey kayinvalden bişe söylediğinde asla asla moralini bozmicaksin eşin için suscaksin. Valla ben gülüyorum bazen eşimle ailelerimizi taklit Edip guluyoz 😊 ve benim bunlara en çok dayanma gülme sebebim. Kayinvalde yanımda yok karisanim yok. Eşimle rahatım e daha ne olsun. Ben şimdi eşime senin annen böyle şöyle desem annesi koruyacak tabi. Nolcak ben onun gözünde ailesini sevmiyo olarak görünen gözünden dusucem. En güzeli kayın valden ne derse desin naparsa yapsın iyi davranmak. Ve eşinin senin için herşeyi yapması demektir. Bunu ben büyüklerimden öğrendim. Ve doğru yolda gittiğime eminim. Umarım beni anlamışsındır. Artık annesini sevdiğini senin değiştiğini eşine farkettir. Şunu unutma o evin içinde sen ve eşin yasiyosunuz. Kimse için eşinle arani bozma. Benim elitim arkamdan iftira attı. Ve benim eşim beni savundu benim eşim öyle şeyler söylemez dedi ve inanirmisin kayinvaldem bile beni tutuyo bizler iyi olalım onlar istediklerini yapsın ben eşimle mutluysam gerisi zerre umrumda olmaz.