Newannis Merhba yeni katildim :) bisey sormak istiyorum ben suan 13 haftalik hamileyim doktor bana %70kiz dedi yanilma olurmu dedim bekle dedi hic bisey alma dedi oyle olupta dehisen varmi
annemsii Newannis bende öyle kesin kız kesin erkek deyip durdurlar ve daha bilmiyorum net olarak 19 haftadayz
Newannis Akfth doktor bana 12 de belli olur dedi ya heycen yaptim bende sonra bakti bakti oyle dedi acaba gormedim dememek icinmi oyle dedi 15 dkk falan bakti
Badevehande 12 de hep öyle derler 16 da belli olur evet alın kimse sizin alışverişinize karışamaz ama unisex kıyafetler alın ben hamile kalmadan alırım herşeyi ara renkler olmak kaydıyla
Medine_1992 Esraerdemmmmmmmmm yengem ve arkadaşım 11 de öğrenmişti bazı bebişler erken gösteriyor hele ki erkekse 😌
Fidan_akduman Bende 60% kız dedi 12haftalıkken bişey alma dedi banada. 14haftalıkkende gittim kesin kız dedi şuan 32haftamdayım
Deletedmom0071 Ben 17. Haftadayım bana da %90 kız dedi ama kesin değil yanılma payı doğana kadar var ben güvenmiyorum her şeyi pembe alırım kesin çocuğum pipili doğar ☺️😄
Deletedmom0071 Fatima7 klitoris görüntüsü bazen ufak bir pipi de çıkabiliyormuş o yüzden net söyleyemiyolar 😄