Damlaveannesi SenHepMercimekOlarakKalacaksin Canım valla dier hamiş anneleri bilmiyorum ama ben şimdiye kadar hiç bişi kullanmadım kayınvalidem gecen eşime badem yağı aldırmış 😏 Neymiş efendim Benim dier gelinim kullanmış bu gelinimde kullansın 😂😂😂 Kadın benim yerime aldırmış bende kullanmadım inat degil mi😂 Ama insallah sana yardımcı olabilecek biri çıkar 🤗
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Damlaveannesi 😂😂 diger gelinlerle kiyaslanmak ve yaristirilmak herkesin kaderi galiba😂
Damlaveannesi SenHepMercimekOlarakKalacaksin Kafaya takmamak en iyisi eşim sağ olsun 😄😄Allahtan ayrıyız onlarla yoksa halimi düşünemiyorum😂
Happymother Damlaveannesi ben 38. Haftamda çatladım 😂 büyük değil küçük bir kısmı erkenden sevinme derim zaten gerginlikten belli olmuyor Doğumdan sonra ortaya çıkıyor
Damlaveannesi Happymother Bgun 38.haftaya girdik 🤗🤗 Hayırlısı artik canim ya ama çogu insanda onceden cok belirgin oldugunu gördum için şimdilik hala seviniyorum çatlaklar yok die ama bakalim❤💃💃😂
cansuece Benim de şuan yok benimle aynı haftada olan arkadaşımın çatlakları varmış.elbet benimde olacak ama hangi haftada bakalım 🤔 30+3 üm
Gizem25 Damlaveannesi ne guzel canım göhüslerimin altına kadar iri iri catladı sımsıyah oldu kasınıyor can yakıyor cok sanslısın bence
Damlaveannesi Gizem25 Senin o tarifini ben karnimın içinde yaşıyorum canım ole içten ice kaşınıyor demekki içten şimdilik çatlamam var 🤔🤔
Aryamm Damlaveannesi bennn🙋♀️37 haftalik hamileyim şuan kahverengi çizgi dışında başka bişeyim yok 2 haftada bisi olur mu bilemem 🤗
Asaf Damlaveannesi canm çok normal olmasnda yani.... ne gzue ıste...benm karnım türkye haritası gibi capcatlak😆😆😉