Annesed Damlaveannesi yok onun maşAllahı var😄 Boyum uzun olmasına rağmen görenler akşama sabaha doğuracak gibi duruyosun diyo
tugba04 38+3 karnimda bi tane bile bisey yok cok sukur ama bacaklarim malesefki bacaklardan catladim ayrica oyle yaglar kremler flnda kullanmadim hic belki kullansam bacaklarimdada olmazdi ama napalim bunada sukur 🙂
Pcdshn Damlaveannesi ben de 20 kilo aldım sayılır, ama çatlamadım, o çizgi de belli belirsiz.. Net değil.. İyi haber bence 🙆🏻 ama son haftalarda olurmuş, benim daha 7-8 hafta var 🙄🙄
Svcnn Damlaveannesi bendede catlak yok karnmda bu ikici hamilgm.ustelik ilk hamilelegmde 21 kilo.almstm bundada 17 kilo filan rahat aldim hc bi krem filan normalde elime bile krem kullanmayan birisym adetm degildr krem aliskanlgm yok bunyeden kaynaklanyr heralde
BurcuEsiklii Damlaveannesi 32.haftamdayim ben de suana kadar hiç yok inşallah da ilerleyen zamanlarda çıkmaz 😊
Damlaveannesi BurcuEsiklii Amin canım bence bu haftalarda olmadıysa dahada olmaz bide içten karnın genişligide yansıyor bu olaya 🤗
EmraheydaBier Damlaveannesi havamı atıyosun😂😂😂bende 38 den sonra bi çatladım çatır çutur hemde şok olmuştum😱😱inşallah çatlamazsın 🙏
Damlaveannesi EmraheydaBier Ayhhh korkuttun canım yahh😱😱😄😄 ne güzel seviniyodum😂😂 ama olursada olur artık oda bebişimden hatıra kalır kısmet 🤔😄
Asrinbaby EmraheydaBier benim kuzenimde 38 e kadar hiç birşey yoktu tek bi çatlak bile nasil hoşumuza gidiyordu olmaması ama 39 'da bir çatladı hemde şaka gibi bi gecede olmuş gibi biz inanamadık 😣 insallah olmaz cnm ben çok korkuyorum nr kadar az kilo alırsan o kadar az catlarsin
Damlaveannesi SenHepMercimekOlarakKalacaksin Canım valla dier hamiş anneleri bilmiyorum ama ben şimdiye kadar hiç bişi kullanmadım kayınvalidem gecen eşime badem yağı aldırmış 😏 Neymiş efendim Benim dier gelinim kullanmış bu gelinimde kullansın 😂😂😂 Kadın benim yerime aldırmış bende kullanmadım inat degil mi😂 Ama insallah sana yardımcı olabilecek biri çıkar 🤗
Kezu17 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben 30. Haftadayım henüz çatlağım yok ama ilerki haftalarda ne olur bilmiyorum. Ben hergün lierac jel kullanıyorum birde banyodan sonra da badem yağı sürüyorum.