Tugce1634 Zaten zor uyumuştum,bir de bu saatte yeniden uyandırdı.midem cayır cayır yanıyor,boğazıma kadar.ne kötü birşeymiş yaa :( nasıl geçer ki bu.1 haftadır aynı
Misaa Tugce1634 ben de simdi ayni sekilde uyandim afedersin kustum bide gaviscon surup ictim oyle rahatladim
barslnftmnr Tugce1634 benimde aynıydı, doktorum hemen Gaviscon verdi simdi yanma olunca bi kapak iciyorum ancak öyle hallediyorum
minnakbattaniyem Tugce1634 miden bulanmıyorsa bi çay bardağı süt dene azar azar içerek. Bana çok iyi geliyor
laboratuvarbebegi1 Tugce1634 Canım benimde ne yesem cayır cayır yanıyordu 3 gündür 1 bardak soğuk süt içiyorum yatarken yanmıyor zaten dün doktor gavıscon verdi daha kullanmadım
Tugce1634 barslnftmnr eşimin vardı rennie duo.baktım netten,birazcık içtim mecburen.o da kullanılıyor heralde hamilelikte.inşallah geçirir yaa boğazım cayır caır yanıyor ne acı verici bişeymiş
Seda5892 Tugce1634 içiliyor canım bende onu içiyorum çok kısa sürede kesiyor günde 3 kere 2 ölçek şeklinde verdi doktorum
Nur_Nur hafif yükseltin yaptığınızı da. tamamen çözmese de rahatlatır inşallah. Benim de bazi gunler agir yiyince oluyor boyle geçiriyorum
Misaa Doforko gaviscon gebelikte kullanilabiliyor. Normalde ben de ilac kullanma taraftari degilim her mide yanmasinda degil ama bu kadar kotu oldugum durumlarda kullaniyorum simdiye kadar 2-3 kere anca icmisimdir
Mervesnck Benimde cok kotu ya yan yatamiyorum aci aci su geliyor boguluyorum uykumdan bianda uyandiriyor beni 😑 sut bi nebze kesiyor ama her zaman kesmiyor artik benim bunye alisti galiba simdi gene yanmayla uyandim
Tugce1634 Yok kızlar yastığım yüksek asla geçirmiyor.o rennie iyi geldi biraz.çok az içmiştim.sona geldik artık,bir zararı olmaz heralde arada içmenin.yoksa çekilmez.
Nur_Nur Tugce1634 ikinci bi yastık deneyebilirsiniz belki usttekini daha geriye doğru koyun hastane yatağı gibi olsun gövdeniz komple üste doğru yükselsin sadece boynunuz değil
Filizcck Tugce1634 bende bulantı olmadı sadece yanma vardı doktor ilaç verdi çok çabuk bitti yenisini de zarar olur diye istemedim. Bana en iyi gelenler sade soda, leblebi , süt , yoğurt, ayran
Tugce1634 Teşekkür ederim hepinize.çok kötü de olsam arada içicem şurup zaten.dayanmaya çalışıyorum.sorun akşam başlıyor zaten.haftalardır erken doğum riski var diye vakit buldukça yiyip yattığımdan oluyor bu kesinlikle.inşallah düzelir.zaten az bi zaman kaldı.
Nnurmehmet Tugce1634 Canım rennie duo şurup iç benim doktorum 10 kutu yazdı bana günde 4 defa filan içebilirsin hiçbir zarari yok hamilelikte kullanılan bir şurup gönül rahatlığı ile içebilirsin dedi tavsiye ederim etkili bir şurup ben de11 haftalığim şimdiden aşırı mide yanması yaşıyorum ALLAH yardımcımız olsun inşallah 🤲😊
Tugce1634 Nnurmehmet sağol canım o zaman yatmadan mutlaka içeyim,uyuyamıyorum çünkü.benim 35.hafta ve yeni musallat oldu bu yanma.Allah hepimize kolaylık versin.
ezoterik Ya ben de ayniyim 10 haftalik hamileyim hicbisey canim istemiyo midem asiri yaniyo doktor rennie verdi ama sanki o da cok etkili degil ayrica asiri gazim var ozellikle aksamlari sanki 5 aylik hamile gibiyim bu gaz icin napiyorsunuz yasayan var mi dogal rahatlatan bi çözüm bulan çok kötü durumdayim ya gercekten☹️
Nesya ezoterik bende öyleydim artık akşamları karnıma dokunamıyordum taş gibi oluyordu 11. haftaya girdim sanki o gaz azaldı gibi akşamları daha az şişiyorum bence zamanla düzelecek gaz için ne yapsam da fayda etmedi çünkü aşırı da mide kazınmam var yemek saatim geldi mi o bikaç dk bile gecikse kazınma ağrıya dönüyor çok sinir bozucu bişi atıştırsam da geçmiyor