CigdemG iremgorlensnsnsn amin hepimize inşAllah🙏🏻 Benim idrar yolu enfeksiyonuymuş isterseniz siz de bi test yaptırın☺️
Elif878811 İyi geceler canım korkma rahmin büyüdüğü için ağrı yapıyordur kanama olmadığı sürece korkma bebek büyüyor annesini o taş gibi dediğin şey. Aslında bebeğin
iremgorlensnsnsn Elif878811 normaldede kasıklarım hep acır zaten ama şimdiki gaz sancısına benziyor ama adım gibi eminim değil lütfen dua edin geçsin ter içinde kaldım
Elif878811 iremgorlensnsnsn rabbim şifa versin canım korkma bir ılık duş al çorap giyin yat kanaman var mı diye bak sol tarafına yat
iremgorlensnsnsn Elif878811 şükürler olsun kanamam yok inşallah da gelmez. Tavsiyelerinizi deneyeceğim teşekkürler
Tugceee123 iremgorlensnsnsn o haftalarda bebek zaten fasülye kadar oluyor kasılma olayı 18 haftadan sonra olur en erken 🤚
Tugceee123 iremgorlensnsnsn çok geçmiş Olsn Allah şifa versin ağrılar ilerleyen aylarda çok fazlalaşıyor tabiki Rabbim bize sabır veriyor benimde kaburgamda inanılmaz bir batma oluyor 29 haftadayım sağlıklı doğumlar dilerim size 😇