Mutiiii Allah analı babalı büyütsün canım benim .rabbim kucağınıza almayı nasip etsin .inslah hayırlısı ile bizde doğum yaparız
Seymanur0707 Nzlykp Aleyküm selam bi an önce kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim şifa versin meleğine 🌺
Aysegulll94 Babymam meraba çok pardon nişan dediğiniz şey nedir acaba ? bende 32+5 günlük hamileyimde ne oldugunu bilmiyorum🙈
Tugbaklc-4 Aysegulll94 nişan geldiği zaman Doğumun yakın demek oluyor ben böyle biliyorum yani hafif kanlı bişey zaten değişik bişey olduğunu anlarsın iç çamaşırından ona nişan diyorlar
Babymam Aysegulll94 nişan doğum olmadan önce düşen rahim tıkacı yoğun sümüksü akıntı şeklinde oluyor içerisinde kanda olabiliyor benim avuç içi kadar koyu kıvamlı koyu beyaz yoğun geldi doktora gittim ve yumuşamam başlamış yani doğum heran olabilir diyor
Tugbaklc-4 Nzlykp yaaaaa ❤️ Hayırlı olsun ,İnşAllah bir an önce bebişinle evinize gidersiniz ,❣️Bu arada Meryem ana otunu nereden alıyorsunuz ben bir kaç kişiye sordum ama hurafe inanma dediler inat yazılana dediler ben bir böyle bişeyin doğru olduğunu duymuştum
MelekEzgi Mrv_ycgl hamam otu, bilinen diğer adıyla zırnık, arsenik’in (fare zehri) bileşenidir. Ağda, jilet gibi epilasyon yöntemleri varken hele ki hamilelikte sakın kullanmayın. Tüy dökücü kremlerinde ana maddesidir ayrıca. Onlarda çok sakıncalı 😞
Mrv_ycgl MelekEzgi yaa tehlikeli ozaman. Son zaman jiletle de yapmasi zor olur sanki nasıl yapmali tecrübesi olan var mi 🙈
Nzlykp MelekEzgi AMANN Allah ımm bilmiyordum zaten kullanmıyorum da ne olur ne olmaz bana kolaylık olsun diye almıştım 😱😱😱😱😱
35ilknur35 Nzlykp Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inşaAllah 🤲🏻 Meryem ana otu içiliyor mu canım
Esm_Nzm Deletedmom139 HAMİLESİNİZ SONUÇTA VE BİTKİ BENCE KESİNLİKLE İÇME VARDIR TABİKİ ZARARI SUYA KOYUP BEKLETİLİYOR SADECE BEN ÖYLE DUYMUŞTUM
Deletedmom00170 Nzlykp Bebek isteyenlere dua etin olurmu? Sağlıkla büyüsün bebek♡ Allah isteyen;Dileyen: o duygunun hakkıni verebilecek herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah 💙
Nzlykp Seliin aynen ben buradaki hikayeler sayesin de o kadar rahattım canım bebeğim de 2 300 gr doğdu canım sonra 2 100 e düştü şimdi 2 400 oldu çok şükür