Gizoo Nzlykp ne güzel bir Doğum.. tez vakitte sağlıkla kucağına alman dileğiyle, Allah bebişin ve sana güç kuvvet sağlık versin 🤲🏻🧿
BurcuUur Bende 34+4 de doğurdum oğlumu gece aniden suyum gelmişti 2260 gr doğmuştu küveze bile alınmadı bende dua okuya okuya korka korka gittim hastaneye tek sıkıntı tersti sezaryen oldu neyse sağlıklı ya çok şükür şimdi de 33 haftalık hamileyim çok korkuyorum erken Doğum yapmak istemiyorum ilaç kullanıyorum nidicard şimdilik sıkıntı yok gibi inş zamanında gelir bu oğlum da bu arada diğer oğlum 16 aylık oldu 😂♥️
Hnfe BurcuUur bende 32 haftalik hamileyim ama.ultrasonda 34 olmus bugun 2.kilo 380.gr doktorum.dogarsa yasar ama.kuvez yolu bekleriz.dedi suyumda fazla.bende cok korkuyorum.cantami.hazirlayacam yarin
ZehraAlbayrak Nzlykp ne guzel bi dogum hikayesi olmus.. hayirli ugurlu olsun anali babali buyutsun allah saglikla huzurla.. karsi cikanlar olabilir ama bende haftalarda dogurmak istiyorum umarim saglikla gelir bebegim o siralar.. cunku cok kilo aldim ve 40a kadar beklersem dahada alicam buda beni depresyona sokuyo stres yapiyorum 🤷♀️
Denizyadaaras Nzlykp hayirli ugurlu olsun gule gule buyutun bebisinizi 😍 kasilma falam hissediyor muydunuz oncesinde? Bizde 34+3 uz bugun 2 kez nst ye girdim bebegin nabzi cok yuksek yarin tekrar gelin dedi boyle birsey yasayan oldu mu ne gibi bir surec izleniyor?
Kupra Nzlykp oy masallah Rabbbim anali babali buyutsunb😘🥰 hamam otu ne ise yariyor birde bunu sorcaktim :)
MelekEzgi Mrv_ycgl hamam otu, bilinen diğer adıyla zırnık, arsenik’in (fare zehri) bileşenidir. Ağda, jilet gibi epilasyon yöntemleri varken hele ki hamilelikte sakın kullanmayın. Tüy dökücü kremlerinde ana maddesidir ayrıca. Onlarda çok sakıncalı 😞
ZeynepFeyzi Nzlykp Rabbim herşeyi gönlüne göre versin tez zamanda sağlıkla yavruna kavuşursun inşallah bende 37 haftalık hamileyim ve duanın gücüne sonuna kadar inanıyorum. Rabbim tüm hamile kardeşlerimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏻