Superfreshlerim Yello pregnecare orjinal kullanıyorum, doktorum önerdi içinde birçok mineral var. Daha önce duosvit kullandım fakat onda balıkyağı da var yuttuktan sonra kötü bir kokusu oluyor
BilgecyLn Yello Yello bana da folidoce verdi doktor gebelik düşünüyorum ama sanırım fiyatı biraz pahalı
1234567bsr- Ben previt pozitif diye bır vıtamın kullanıyorum ıcerınde yuksek folık asit ve diger tüm vitaminler var. Özel bir ılac hamile kalmadan once kullanmaya basladım hatta doktorum hamılelıgın boyunca kullan bu vıtamını dedı ıcerısınde tüm vitamınler oldugu ıcın. Ucretı bıraz oahalı ama onerırım
Defnenaz Superfreshlerim Superfreshlerim ben de o vitaminden kullanıyorum ayrıca 5 mglık folibol kullanıyorum. Ve bu haplara başlayalı gebe kalamıyorum 2-3 aydır. Acaba hormonlarımı mı yükseltti.
Yello BilgecyLn ya işe yarasında parası onemlı degıl artık bu sekılde bakıyorum ama previt postive baktm yprumları cok ıyı hep hamıle kalmıslar
BilgecyLn Yello ben pek araştırmadım hangisi iyi diye canım bakalım hamileyken zaten sağlık ocağı veriyormuş
Yello Tazeanne0134 verdı verdı ama vucudumu şişrdi hamıle gıbı oldum yum gunlerım degıstı 1 hafta ılerı gıttı bı garıp oldu vıcudum bıraktm normale döndum
Nuraltnok Yello ben folic 1 kullandım ilacı yazmıyorlar özel kendin alıyorsun içinde vitaminler falanda var
Yello Teşekkur ederım arkadaslar önerılerınjz ıcın degerlendırıcem hepsını bakalım ınsallah hamıle kalırm bende esım sperm testıne gıttı %65 hareketsız %40 toplam hareketlılık yazıyor doktor ıyı gayet sorun yok demıs ama bnaa şu 65 lık kısım kafamı kurcalıyor